Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2017

Την πήρε μάτι όλο το χωριό τη 42χρονη παθιάρα νοικοκυρά





Πολύτεκνη μητέρα έγινε το πρόσωπο της... χρονιάς σε μικρό χωριό της

Ηλείας, όπου οι λιγοστοί κάτοικοι έμαθαν, και κυρίως είδαν, με κάθε λεπτομέρεια τι έκανε στα ερωτικά ταξίδια της στην Αθήνα! Ο πληγωμένος παράνομος εραστής της, με τον οποίο η 42χρονη νοικοκυρά έζησε έναν χρόνο παθιασμένου έρωτα, αποφάσισε να την εκδικηθεί όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι θέλει να διακόψουν και να αφιερωθεί ξανά στην οικογένειά της.

Το μέγεθος της εκδίκησής του, όμως, δεν το είχε δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της, αφού ο 50χρονος επαγγελματίας οδηγός ταξί έστειλε φωτογραφίες της με εξαιρετικά άσεμνες πόζες της από στιγμές των οργίων τους όχι μόνο στον απατημένο σύζυγό της, αλλά και σε όλο το χωριό!

Η γυναίκα γνώρισε τον εραστή της σε ένα ταξίδι. Οταν της πρότεινε να ανταλλάξουν τηλέφωνα, εκείνη δέχτηκε λέγοντάς του ότι θα τον έπαιρνε εκείνη για να μην υποψιαστεί τίποτα ο 46χρονος άντρας της, με τον οποίο είχε παντρευτεί σε μικρή ηλικία, και συγκεκριμένα αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο. Δεν άργησε να έρθει το πρώτο ραντεβού και οι δύο ξένοι να γίνουν εραστές.

Όμορφη νοικοκυρά

Η σύζυγος και μητέρα, που ζει σε ένα χωριουδάκι με πληθυσμό που δεν ξεπερνά τους 80 κατοίκους, άρχισε να ζει έναν παράφορο έρωτα που την έκανε να παραμελήσει το σπίτι της. Από την πλευρά του, ο ερωτοχτυπημένος 50χρονος είχε κάνει τη διαδρομή Αθήνα - Ηλεία, Παγκράτι - Κολιάτσου. Το λάθος που πλήρωσε πολύ ακριβά η όμορφη νοικοκυρά ήταν ότι επέτρεψε στον εραστή της να την τραβάει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ!

Κάποια στιγμή, περίπου έναν χρόνο μετά, η 42χρονη αποφάσισε ότι είχε παραμελήσει αρκετά τα παιδιά της και είχε πληγώσει τον άντρα της, ο οποίος είχε υποψιαστεί ότι κάτι συνέβαινε με τη γυναίκα του.Ολα αυτά τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι δεν είχε πάει ούτε ένα ταξίδι μόνη της και τώρα έφευγε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και επέστρεφε αργά. Η γυναίκα ανακοίνωσε στον οδηγό την απόφασή της κι εκείνος, ξεπερνώντας το αρχικό ισχυρό σοκ, προσπάθησε να την πείσει να αλλάξει γνώμη. Εκείνη του ζήτησε να ηρεμήσει, λέγοντάς του πως θα το ξανασκεφτόταν. Ομως την επόμενη φορά που συναντήθηκαν του είπε πως η απόφασή της δεν είχε αλλάξει, κάτι που εξόργισε τον 50χρονο. Το οριστικό «αντίο» της τον έκανε έξαλλο και αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του.

Από τότε η γυναίκα άρχισε να ακούει ψιθύρους στο μικρό χωριό και δεν ήξερε πού να κρυφτεί, ενώ η κατάσταση ξέφυγε όταν κάποια στιγμή που περπατούσε στον δρόμο άκουσε χυδαία επίθετα. Την καρδιακή προσβολή, όμως, κόντεψε να την πάθει όταν έμαθε ότι έχουν σταλεί από τον εραστή της μέσω facebook, e-mail, ακόμη και με το ταχυδρομείο φωτογραφίες με την ίδια κατά τη διάρκεια σεξ σε σχεδόν όλους τους κατοίκους του χωριού! Οι «ροζ» φάκελοι εστάλησαν, φυσικά, και στον σύζυγό της, ο οποίος -όσο παράδοξο κι αν ακούγεται- τη στήριξε στο δικαστήριο που ακολούθησε έπειτα από μήνυση και αγωγή που έκανε η 42χρονη στον 50χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη δικαστική αίθουσα ο 46χρονος της κρατούσε το χέρι με... συμπόνοια κι εκείνη έκλαιγε στον ώμο του! Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου