Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

Τα... 5Α της Ντόρας...





Επιχείρηση αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ από τη Μπακογιάννη...


Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης με αφορμή τους χειρισμούς της στο ναυάγιο στο Σαρωνικό που «μαύρισε» τη θάλασσα και τις ακτές με...

το μαζούτ, εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της συζήτησης της σχετικής επερώτησης στη Βουλή.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η αντίδραση της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από άγνοια, αδράνεια, ανικανότητα, αδιαφορία, και αλαζονεία» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για παντελή απουσία από τη διαχείριση του ατυχήματος.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι είναι «βαρύ το κλίμα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ» και απευθυνόμενη σε αυτή αναρωτήθηκε αν δέχεται ότι η διαχείριση του ζητήματος περιγράφεται από τα «5 Α» δηλαδή: «Άγνοια, Αδράνεια, Ανικανότητα, Αδιαφορία και Αλαζονεία».

Η βουλευτής της ΝΔ ρώτησε «η ανάληψη της ευθύνης από ποιον θα γίνει; Είναι δυνατόν να φτάνουμε να λέμε ούτε πόσο πετρέλαιο είχε το πλοίο; (....)».

«Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά», είπε ανεβάζοντας τους τόνους.

«Πρωθυπουργό που να κρύβεται με τέτοια ταχύτητα δεν έχω ξαναδεί», πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Ποιανού τα συμφέροντα υπηρετούμε τελικά», αναρωτήθηκε η ΝΔ και πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας «χαριεντίζεται στην Κρήτη».

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου