Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2017

Σκεφτείτε ποιοι και γιατί αφήνουν τον Μητσοτάκη να διασύρεται καθημερινά!

 

 

Οι απανωτές γκάφες του Κυριάκου Μητσοτάκη τόσο σε θέματα πολιτικής ουσίας αλλά και διαχείρισης της καθημερινότητας έχουν φέρει τα γνωστά οικτρά δημοσκοπικά αποτελέσματα.

Δεν είναι όμως μία εικόνα που βγαίνει μόνο στις δημοσκοπήσεις, το βλέπεις στον κόσμο, το παιδί δεν τραβάει, δεν το χει, λένε όλοι. Και ακριβώς λοιπόν επειδή το παιδί δεν το ΄χει κάποιοι τον οδηγούν σε μεγάλο φιάσκο. Αυτοί που συγκυβερνούν μαζί του στο κόμμα τον στέλνουν στην αγκαλιά του Σημίτη δημιουργώντας δυσφορία στον παραδοσιακό Κεντροδεξιό ψηφοφόρο. Δεν το κάνουν τυχαία. Επιπλέον ο Μητσοτάκης εκτός από γκαφατζής αποδεικνύεται και κακός υπηρέτης συμφερόντων, γιατί το κάνει με τρόπο που τον εκθέτει καθημερινά.

Ποιοι λοιπόν κερδίζουν μέσα στο κόμμα του από όλη αυτή την «αδυναμία» του Μητσοτάκη να σαρώσει ένα ΣΥΡΙΖΑ που έχει φέρει την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω; Σίγουρα αυτοί οι Σαμαροαδώνιδες που κρατούν αναμμένες τις μηχανές και στήνουν μέρα με τη μέρα το δικό τους κόμμα μέσα στο κόμμα. Μια ενισχυμένη Πολιτική Άνοιξη με πολλά συστατικά Καρατζαφερισμού.

Για σκεφτείτε, μία μεταλλαγμένη ΝΔ μετά τον κακό Μητσοτάκη σε ποιον θα πάει;

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

https://www.facebook.com/rigillis18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου