Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Την ώρα που η ελληνική δικαιοσύνη αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο Παπανδρέου, η Νέα Δημοκρατία τον υπερασπίζεται λυσσαλέα!





Οι δικαστικές εξελίξεις είναι πλέον καταπέλτης για τον Γιώργο Παπανδρέου και την παρέα του που κατέστρεψε την Ελλάδα. Το σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης Καραμανλή ώστε να έρθει στην εξουσία ο Γιώργος Παπανδρέου για να δεσμεύσει την χώρα και να απεμπολήσει τις συμφωνίες εθνικής σημασίας αλλά και την ίδια την υπόσταση της Ελλάδας στην Ευρώπη, αποκαλύπτεται με την σφραγίδα της ελληνικής δικαιοσύνης.


Την ίδια στιγμή λοιπόν που έρχεται στο φως η μεθόδευση του σχεδίου Πυθία και των υποκλοπών, την ίδια στιγμή που ασκούνται κακουργηματικές διώξεις για την περίοδο που πολιτικός προϊστάμενος της πρεσβείας ήταν ο διαβόητος Τόμας Μίλερ, συνέταιρος του αδελφού του Γιώργου Παπανδρέου, βγαίνει ο αντιπρόεδρος της νέας Δημοκρατίας στο ελληνικό κοινοβούλιο και υπερασπίζεται τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του με τόση λύσσα, που φτάνει στα όρια της παραφροσύνης.
Παραφροσύνη; Όχι βέβαια. Γιώργος Παπανδρέου και Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ακριβώς οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Και ο Μητσοτάκης δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο Γεωργιάδης είναι δική του επιλογή και εκτελεί τις δικές του εντολές. Μετά από αυτό Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο Μητσοτάκης αποτελεί τον συνεχιστεί του ολέθριο έργο του Γιώργου Παπανδρέου. Όποιος είναι μαζί του, είναι ενάντια στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου