Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

Απίστευτα πράγματα στον ΔΟΛ: Ανοίκεια επίθεση του Πρετεντέρη στον διευθυντή του ΒΗΜΑτος
Αν όντως το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη τη Δευτέρα στην τελευταία σελίδα των «ΝΕΩΝ» με τίτλο «Χιονάτη» στο οποίο γινόταν λόγος για «Παράξενες αγιογραφίες του Πρωθυπουργού… σε αντιπολιτευόμενες εφημερίδες» απαντούσε – όπως εικάζεται, στο ρεπορτάζ του Αντώνη Καρακούση που δημοσιεύθηκε στο «ΒΗΜΑ» της προηγούμενης ημέρας που μιλούσε για τις επιδιώξεις και τους φόβους του Αλέξη Τσίπρα… υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο εσωτερικό του νέου ΔΟΛ που αργά ή γρήγορα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, αν δεν το λύσει ο διευθυντής του κυριακάτικου φύλλου όπως οφείλει να κάνει!

Δεν είναι μόνο ότι πρώτη φορά ένας δημοσιογράφος απαντά στον διευθυντή του… Είναι το ύφος τής απάντησης και φυσικά η επιλογή των λέξεων για να χρωματίσει ο αρθρογράφος την απαξία, την περιφρόνηση και τη χλεύη! Διότι μετά από κάποια στιγμή δεν κρίνει το περιεχόμενο του ρεπορτάζ, αλλά τον δημοσιογράφο που το υπογράφει και εν προκειμένω τον διευθυντή του. Και άρα η «συζήτηση» αποκτά προσωπικό χαρακτήρα και μάλιστα με έντονα τα στοιχεία της εμπάθειας και της εμμονής!

Επιπλέον είναι ο τίτλος του άρθρου, «Χιονάτη»… αλλά και οι κατηγορίες ότι το ρεπορτάζ είναι παραμύθια!

Πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα πράγματα που το λιγότερο δείχνουν ότι έχει χαθεί το μέτρο! Καθώς και η δημοσιογραφική ουσία, αφού η επίθεση πια δεν ειναι δημοσιογραφικού χαρακτήρα, αλλά πολιτικού (σε αυστηρά προσωπικό τόνο)!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου