Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

«Βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη της Μαρίας Κορινθίου»! Χαμός με τη γυμνή φωτογράφιση!





Χαμός με τη νέα γυμνή φωτογράφηση της Μαρίας Κορινθίου-Τι απαντά στα «πυρά»"Ένα πράγμα τρομπαρισμένο, το οποίο απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα"!


Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται ολόγυμνη, σαν την Kardashian, για το Down Town που κυκλοφορεί σήμερα και ανάβει φωτιές! Η ίδια δηλώνει ετοιμοπόλεμη... για την κριτική που θα δεχτεί, ενώ στην ερώτηση του Πάνου Ζόγκα γιατί δεν τολμά να κάνει αρετουσάριστη φωτογράφιση, δηλώνει:



«Εξαρτάται, δεν ξέρω. Όλα τα περιοδικά θα βάλουν φίλτρα, θα βάλουν φώτα, απορώ γιατί κάποιοι άλλοι τα έχουν ενοχοποιήσει όλα αυτά. Και ποιος δεν βάζει φίλτρα, σήμερα; Ακόμα και η Ζιζέλ βάζει φίλτρα όταν φωτογραφίζεται. Όχι»;





Στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της σχολίασαν τη συγκεκριμένη φωτογράφιση με τους τόνους να ανεβαίνουν όσο προχωρούσε η κουβέντα. Κορυφαία στιγμή όταν πήρε τον λόγο ο Μαρίνος Βυθούλκας, εξοργισμένος, για να πει:


«Παιδιά ας μιλήσουμε και λίγο για το photoshop, το θέμα είναι αυτό που βλέπουμε. Εγώ βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη της Μαρίας Κορινθίου! Ένα πράγμα τρομπαρισμένο, το οποίο απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα! Άλλο να βάλεις έναν άλλο ποπό σε έναν άνθρωπο και άλλο να ραφινάρεις έναν ποπό».

Και για όσους δεν κατάλαβαν ακριβώς, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ζήτησε διευκρίνιση: «Δηλαδή ο ποπός αυτός που βλέπουμε δεν είναι ο ποπός της Κορινθίου; Αυτό θες να μου πεις; Ποιανής είναι ο ποπός»;

«Παιδιά, η Κορινθίου έχει τέλειο ποπό, αλλά δεν είναι αυτός ο ποπός της Μαρίας Κορινθίου! Πώς να το κάνουμε δηλαδή;», ανταπάντησε ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Τι δεν καταλαβαίνετε; Δείτε το βίντεο για να λυθούν όλες οι απορίες σας…




Ακόμα μία γυμνή φωτογράφηση έκανε η Μαρία Κορινθίου πυροδοτώντας αντιδράσεις, στις οποίες η ίδια έδωσε αποστομωτική απάντηση.

Οκτώ μήνες μετά την ολόγυμνη φωτογράφηση με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε ξανά από το ίδιο περιοδικό, το Down Town, αυτή τη φορά ως άλλη Kim Kardashian, με τα οπίσθια στη φόρα.


«Από τότε που ξεκίνησα, για ό,τι και να κάνω ακούω, οπότε δεν ασχολούμαι πια», ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω και συνέχισε: «όταν κάτι αφορά τη δουλειά μου κι εμπλέκουν το παιδί μου, δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι».
Παράλληλα, έκανε γνωστό πως ο σύζυγός της γνώριζε για τη φωτογράφηση πριν μπει στο Survival, ενώ τόνισε ότι «είμαι 15 χρόνια στο χώρο και αν ήθελα να είμαι στη δημοσιότητα μπορούσα και με άλλους τρόπους» και απάντησε σε όσους λένε ότι πληρώνεται για να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις πως «αν γινότανε αυτό, μαγκιά δεν είναι να πληρώνεσαι γι’ αυτό που κάνεις;».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου