Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2017

«Κάτσε καλά γιατί θα βρεθείς...»: Ποιον σύμβουλο του Μητσοτάκη θέλει να εξαφανίσει η Μαρέβα - Η συμμαχία με τον Τάκη και ο άγριος καυγάς





Καταφέρνει η Νέα Δημοκρατία να παράγει περισσότερα γεγονότα από όσα... καταναλώνει. Και να αφορούσαν αυτά που δημιουργούνται στο εσωτερικό του κόμματος για τις πολιτικές που θα προσελκύσουν κόσμο, και πρωτίστως εκείνους τους δικούς τους που... μετανάστευσαν στις προηγούμενες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και έκαναν πρωθυπουργό τον Τσίπρα, να πεις «μπράβο τους, αγωνίζονται για την παράταξη».


Όμως, άλλο είναι το... έπαθλο. Το ποιος θα είναι ο εξ απορρήτων του Κυριάκου, ποιος θα είναι αυτός που θα τον επηρεάζει περισσότερο. Και είναι στην ημερήσια διάταξη οι διαγκωνισμοί για το ποιος θα... φάει τη θέση του άλλου, αν και είναι ομοτράπεζοι.

Τα μέτωπα έχουν σχηματισθεί. Ο εκ μεταγραφής από το ΚΚΕ Τάκης Θεοδωρικάκος κατάφερε να εξοβελίσει από το γραφείο Τύπου τον από χρόνια κοντά στον Μητσοτάκη επικεφαλής Μακάριο Λαζαρίδη, στέλνοντάς τον στην Καβάλα, όπου θα είναι στο ψηφοδέλτιο.

Στη συνέχεια, έχοντας τη στήριξη της Μαρέβας, κάτι που είναι πλέον κοινό μυστικό, έβαλε μπροστά να... φάει τον Θωμά Βαρβιτσιώτη, ο οποίος είναι άτυπος σύμβουλος του Μητσοτάκη και μετέχει στις μυστικές συσκέψεις.

Έπεσε, όμως, πάνω σε τοίχο. Και ο τοίχος λέγεται Γρηγόρης Δημητριάδης, δικηγόρος, παιδί της αδελφής του Κυριάκου Κατερίνας. Μάλιστα, η κόντρα έφτασε σε τέτοιο σημείο, που ακούστηκε να λέει στον Τάκη: «Κάτσε καλά, γιατί θα βρεθείς απέξω», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Οι κινήσεις για να φαγωθεί ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης έχουν φτάσει στα αυτιά κορυφαίων βουλευτών της ΝΔ, ορισμένοι από τους οποίους είναι στην Πολιτική Επιτροπή, την κλειστή ομάδα του προέδρου, και έχουν μεταφέρει στον Μητσοτάκη την αντίθεσή τους.

Όμορφος κόσμος, κάθε άλλο παρά ηθικός, αγγελικά πλασμένος...

ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου