Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ, Έλενα Κρίστενσεν, Κάρλα Μπρούνι και Σίντι Κρόφορντ ξανά μαζί στην πασαρέλα





Στο σόου του Βερσάτσε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Τα αυθεντικά «σούπερ μόντελς» της δεκαετίας του '90, στα 50 τους σήμερα, παραμένουν «γυναικάρες» και... ανταγωνίζονται ακόμα και τις κόρες τους! Ήταν εκείνες που καθιέρωσαν τον όρο «σούπερ μόντελς» και που υπηρέτησαν πιστά το πρότυπο της απόλυτης ομορφιάς, τόσο πάνω στις πασαρέλες όσο και... από κάτω!


Η Κλόντια Σίφερ, 47 ετών σήμερα, η Ναόμι Κάμπελ, επίσης στα 47 της, η Έλενα Κρίστενσεν, 48 ετών, η Κάρλα Μπρούνι στα 49 και η Σίντι Κρόφορντ στα 51 της, επέστρεψαν όλες μαζί στην ίδια πασαρέλα, για το σόου του Οίκου Βερσάτσε, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.




Το σόου άνοιξαν σύγχρονα «τοπ μόντελς», όπως η 21 ετών Κένταλ Τζένερ και οι αδερφές Χαντίντ, Μπέλα και Τζίτζι, αλλά και η Κάια Γκέρμπερ η μόλις 16 ετών κόρη της Σίντι Κρόφορντ. Το πράγμα όμως ήταν ξεκάθαρο: Την παράσταση έκλεψαν οι «μεγαλοκοπέλες» που παραμένουν «γυναικάρες»!



Η ιδέα της επανένωσης των κορυφαίων των 90s ήταν της Ντονατέλλα Βερσάτσε και ουσιαστικά αποτελούσε έναν φόρο τιμής στον αδερφό της Τζιάνι, που δολοφονήθηκε το 1997 - φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατό του.



Όλα τα μοντέλα φόρεσαν γυαλιστερές τουαλέτες με γκλίτερ, που αγκάλιαζαν το σώμα τους και... αντί να αναδείξουν τις όποιες ατέλειες που προκαλεί ο χρόνος, απέδειξαν για μια ακόμα φορά πόσο τέλειες είναι!



.














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου