Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

Νέα επιστολή Αλιβιζάτου για να αρθεί το αδιέξοδο...

  Με νέα επιστολή του προς τους υποψηφίους για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ο πρόεδρος της...
οργανωτικής επιτροπής, Νίκος Αλιβιζάτος, επισημαίνει ότι εντός της εβδομάδας θα συγκεκριμενοποιήσει τις προτάσεις με τα χρονοδιαγράμματα και το κόστος τους και τους ζητάει να αποφασίσουν αν τελικά επιθυμούν να γίνει σύσκεψη των 10 υπό την προεδρία του.

Για το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σημειώνει ότι υπάρχουν μεν διαφωνίες που μπορούν να γεφυρωθούν, αλλά το ζήτημα είναι «καθαρά πολιτικό» και ως εκ τούτου εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της επιτροπής.

Ολόκληρη η επιστολή Αλιβιζάτου

«Έχουμε αναλάβει ένα σημαντικό αλλά δύσκολο έργο. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα το φέρουμε σε πέρας. Με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνες και χωρίς να θυσιάζουμε την ουσία στις εντυπώσεις. Αυτό περιμένουν από μας οι πολίτες. Το επιδιώκουμε, θα το πετύχουμε.

Όλοι οι υποψήφιοι απάντησαν στις προτάσεις μου της Παρασκευής 22.9.2017 και σας ευχαριστώ, όλες και όλους, γι’ αυτό.

Από τις απαντήσεις σας προκύπτει ότι:

(α) Χρειάζονται πιο συγκεκριμένες προτάσεις για το χρονοδιάγραμμα και το κόστος των διαδικασιών. Αναλαμβάνω την ευθύνη, σε συνεργασία με την τεχνική επιτροπή της ΑΕΔΔ, να σας τις υποβάλω για έγκριση εντός της εβδομάδος.

(β) Στο ζήτημα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, παρά τις διαβεβαιώσεις των ειδικών, εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες. Ασφαλώς μπορούν να γεφυρωθούν. Το θέμα όμως είναι καθαρά πολιτικό και άρα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της ΑΕΔΔ. Είναι συνεπώς απαραίτητη η μεταξύ σας συνεννόηση, ώστε να καταλήξετε, σε λύση που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε.

Για να αποφασίσετε επί των ανωτέρω σας πρότεινα κοινή σύσκεψη. Απόκειται σε σας να την αποδεχθείτε ή να προκρίνετε άλλο προσφορότερο τρόπο για να καταλήξετε σε κοινή απόφαση, οπωσδήποτε πάντως εντός της εβδομάδος.

Την επιστολή αυτή στέλνω και στους υπόλοιπους υποψηφίους.

Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου,

Ν.Κ. Αλιβιζάτος»...

efsyn.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου