Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Απίστευτη γκάφα: καυχιούνται στην Πειραιώς για δημοσκόπηση που «βγάζει» τον Μητσοτάκη καλύτερο του Τσίπρα (στη ΔΕΘ) και ακατάλληλο για Πρωθυπουργό!



Μα είναι δυνατόν να παραγγέλνετε δημοσκόπηση για το ποιος ήταν καλύτερος στη ΔΕΘ; Και για να πείτε ότι ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος – λες και αυτό θα ταΐσει τους φτωχούς ή θα σταματήσει τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις ή τις αυτοκτονίες – φτάνετε να δείξετε ότι σε μία Ελλάδα που έχει πνιγεί στο μαζούτ δεν καταφέρνετε να έχετε αρχηγό που μπορεί να εμπνεύσει, να ηγηθεί.


Ούτε και μετά από μία οικολογική καταστροφή που πλήττει την Αττική και τον τουρισμό της, δεν καταφέρνει ο Μητσοτάκης να γίνει κατάλληλος για πρωθυπουργός.
Θα υπερισχύει πάντα ο ΚΑΝΕΝΑΣ!
Πόσες γκάφες θα κάνετε ακόμη εκεί στην Πειραιώς; Δεν κουράζεστε ποτέ; Γιατί δεν αφήνετε τον Κυριάκο μία εβδομάδα ήσυχο. Ίσως αν δεν μιλάει, αν δεν εμφανίζεται πουθενά, αν δεν χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες, αν δεν μιλάει για τον Ευρωπαϊκό ΠΑΟΚ, αν δεν λέει ότι τον ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία, αν δεν λέει ανοησίες για τις εργασιακές συμβάσεις, ίσως να γίνει κάτι άλλο. Του κάνετε κακό. Για τη ΝΔ δεν το συζητάμε, αυτή την έχετε κάνει κουρέλι. Αυτό που θέλατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου