Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Ο Ανδριανόπουλος που υμνούσε τους ισλαμιστές τρομοκράτες, σήμερα συκοφαντεί τους πρόσφυγες – θύματα των ισλαμιστών.






Επειδή το νεοφιλελεύθερο συνοθύλευμα νομίζει ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, και προσπαθεί να ξεπλυθεί ξερνώντας ρατσισμό και λαϊκισμό προκειμένου να αποκτήσει λαϊκό έρεισμα, ας θυμίσουμε τι σημαίνει Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
Δεν θα ανατρέξουμε στην εποχή που ο κύριος Ανδριανόπουλος υμνούσε τον Κοσκωτά και τις κάλτσες του Ντέταρι.
Ούτε θα θυμηθούμε πως τον έδιωξε με τις κλωτσιές ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ από τη Νέα Δημοκρατία ως νεοφιλελεύθερο.
Ούτε βέβαια ότι είχε την πλέον ατιμωτική καθαίρεση από βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, επειδή αποδείχτηκε ότι έκανε μπίζνες με την Ρωσία!
Θα θυμηθούμε μόνο την λυσσαλέα στήριξη του στους ισλαμιστές τρομοκράτες του Μπιν Λάντεν, που έσφαζαν αμάχους στην Βοσνία. Στην ουσία ήταν η πρώτη επέλαση των ισλαμοφασιστών στην Ευρώπη, Παρέα φυσικά με τους ναζί κροάτες, με αποτέλεσμα να φτιάξουν την πρώτη σφηκοφωλιά τρομοκρατίας στην Ευρώπη. Στην Βοσνία φυσικά.
Ο Μπιν Λάντεν είχε ηγετικό ρόλο απέναντι στους μαχόμενους σέρβους. Και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, που σήμερα βρίζει συλλήβδην τους μουσουλμάνους, ακόμα και τους σιίτες ως τρομοκράτες, συκοφαντεί τους πρόσφυγες – θύματα της τρομοκρατίας ως τρομοκράτες κι άλλα πολλά, υπήρξε ο βασικότερος υποστηρικτής των σφαγέων της Βοσνίας.
Σήμερα, ανακάλυψε κι αυτός τον «κίνδυνο του Ισλάμ». Που φυσικά αποτελεί τη μεγαλύτερη στήριξή τους τρομοκράτες, καθότι κρύβει τους δολοφόνους ισλαμοφασίστες πίσω από ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο.
Και φυσικά όταν οι μουσουλμάνοι μετανάστες έμπαιναν αβέρτα από την κυβέρνηση Σημίτη που τόσο στήριξε, για να φτιάξουν τα ολυμπιακά έργα του Μπόμπολα, τότε φυσικά δεν υπήρχε μουσουλμανικός κίνδυνος για τον Ανδριανόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου