Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2017

Η MEGAλύτερη υβρίστρια του Καραμανλή εκπρόσωπος τύπου της μεταλλαγμένης ΝΔ – στέλνει στα τσακίδια τον Κικίλια


 
Θρηνεί η Ευρωβουλή που θα χάσει μία μεγάλη πολιτικό!

Η Μαρία Σπυράκη η παντοτινή γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, αγαπημένη του Τσοχατζόπουλου, του Σημίτη και του Σαμαρά και ιστορικό στέλεχος λάσπης του MEGA, που έκανε καριέρα στοχοποιώντας και υβρίζοντας τον Κώστα Καραμανλή, έχει εγκατασταθεί και πολιτεύεται στην εκλογική περιφέρεια του Κώστα Καραμανλή. Μαθαίνουμε πως τελικά χρίζεται εκπρόσωπος τύπου του ΑδωνοΜητσοτακικού μορφώματος.

Ο δρόμος για την υπουργοποίησή της περνά και μέσα από την εκπροσώπηση της μεταλλαγμένης ΝΔ που τελεί υπό την απόλυτη κυριαρχία του Κώστα Σημίτη.

Η Μαρία Σπυράκη διαδέχεται τον «γραφικό» Βασίλη Κικίλια και θα δώσει ως γέννημα-θρέμμα της ένδοξης γενιάς Τσοχατζόπουλου – Σημίτη, το δικό της στίγμα στην αποΚαραμανλοποίηση της ΝΔ.

«Σύμβολο» για την κεντροδεξιά η Μαρία Σπυράκη, ως επιτομή του καιροσκοπισμού. Ξεπερνά τα όρια της πολιτικής φαιδρότητας

Είναι η Πασοκτζού δημοσιογράφος που βραβεύτηκε από τον Αντώνη Σαμαρά με τη θέση της δεξιάς ευρωβουλευτού και τις ανάλογες αποζημιώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που νόμιμα προκύπτουν από τη θητεία της στην πολυτελή ευρωβουλή. Ανταμείφθηκε για τις υπηρεσίες λάσπης που έριχνε στον Κώστα Καραμανλή για χρόνια, από το Megalo Κανάλι παρέα με Θεοδωρικάκο, Πρετεντέρη και λοιπούς «ανεξάρτητους» τηλεαστέρες.

Η Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, αγαπημένο τέκνο του Σημίτη και του Τσοχατζόπουλου είναι τραγική. Ειδικά όταν επισκέπτεται το σπίτι του εθνάρχη στις Σέρρες και «υπερασπίζεται» τον Καραμανλισμό που με (βαμμένα) νύχια και με δόντια πολέμησε για να πάρει τα εύσημα και εξουσία από την Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά.

Τελευταίο της σκαλοπάτι η συμμετοχή της στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο της ΝΔ όπου έριξε κουβάδες λάσπης στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ακολουθώντας τις «συστάσεις» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναταμείβεται για αυτό με πολιτική έδρα στη Θεσσαλονίκη, την εκπροσώπηση του κόμματος και με υπουργείο αύριο, αν καταφέρει αυτό το τσούρμο τυχοδιωκτών να πάρει πρώτον εκλογές και δεύτερον να σχηματίσει κυβέρνηση.

Με κάθε ευκαιρία η Μαρία Σπυράκη, μας θυμίζει πως ακριβώς οι μπίζνες στην πολιτική!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

https://www.facebook.com/rigillis18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου