Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017

Βίντεο: Παρουσιαστής έκανε κομμάτια τη φούστα συμπαρουσιάστριάς του on air
Στην Ισπανία

Η φούστα της ήταν ήδη κοντή και όταν άρχισαν οι «παρεμβάσεις» τα πράγματα έγιναν...
επικίνδυνα αποκαλυπτικά

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία η κίνηση ενός παρουσιαστή να κάνει κομμάτια τη φούστα της συμπαρουσιάστριάς του ενώ η εκπομπή την οποία μετέδιδαν ήταν στον αέρα.

Ο Juan y Medio παρουσίαζε την εκπομπή «Απόγευμα εδώ και τώρα» με την Eva Ruiz όταν ξαφνικά εμφάνισε στα χέρια του ένα ψαλίδι με το οποίο άρχιζε να κόβει τη φούστα της Ruiz.

Ενώ έκοβε τη φούστα ο Medio έλεγε ότι ήταν εκδίκηση για την πλάκα που του είχε κάνει η ίδια πριν από καιρό όταν του είχε κόψει το παντελόνι με τον ίδιο τρόπο επειδή δεν ήθελε τότε να χορέψει.

Ωστόσο η Ruiz δεν είχε την ίδια άποψη με τον συμπαρουσιαστή της για την πλάκα που της έκανε καθώς η φούστα της ήταν ήδη κοντή και όταν άρχισαν οι «παρεμβάσεις» τα πράγματα έγιναν... επικίνδυνα αποκαλυπτικά.

Σημειώνεται ότι όταν η Rouiz έκοψε το παντελόνι του Medio αυτός δεν το φορούσε.

Τη Ruiz τελικά έσωσαν μέλη της ομάδας παραγωγής που μπήκαν στο πλατό και της έδωσαν ένα πανί να σκεπαστεί ενώ κάποιοι άλλοι επιχείρησαν να συγκρατήσουν τον Medio.

Από την πλευρά του το κανάλι Canal Sur στο οποίο μεταδίδεται η συγκεκριμένη εκπομπή ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν on air λέγοντας ότι «ηταν ένα αστείο ανάμεσα στους παρουσιαστές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου