Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Αιτωλοακαρνανία: Ανείπωτη τραγωδία με δύο νεκρούς σμηνίτες σε τροχαίο – Οι εικόνες του δυστυχήματος στη Βόνιτσα – Θρήνος στις ένοπλες δυνάμεις [pics]




- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στη Βόνιτσα με δύο σμηνίτες να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο - 25 και 19 ετών οι δύο νεκροί σμηνίτες που επέστρεφαν στη Βόνιτσα από το Άκτιο - Το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε στο αντίθετο ρεύμα με φορτηγό - Αγωνία για 20χρονο φίλο τους που τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο....

Δάκρυα για το νέο τροχαίο στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στη Βόνιτσα με δύο σμηνίτες να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, στα Παλιάμπελα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άτυχοι σμηνίτες, μαζί με ακόμη ένα φίλο τους, συγκρούστηκε με φορτηγό.
Δύο νεκροί σμηνίτες σε τροχαίο δυστύχημα

O ένας σμηνίτης ήταν 19 ετών από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και ο άλλος 25 από το Δοκίμι Αγρινίου. Ο τρίτος που επέβαινε στο αυτοκίνητο και σώθηκε (20 χρονών) είναι από το Ζευγαράκι Αγρινίου. Ο οδηγός του φορτηγού είναι 61ος ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βόνιτσας. Το τραγικό συμβάν συνέβη στο 33ο χλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και το μοιραίο μπλε fiat που επέβαιναν οι 2 σμηνίτες που υπηρετούσαν στο Αεροπορικό Απόσπασμα του Ακτίου κινούνταν στην κατεύθυνση προς Βόνιτσα.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί το αυτοκίνητό τους πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό. Ο θάνατος για τους δύο σμηνίτες ήταν αναπόφευκτος. Ο 20χρονος φίλος τους διακομίστηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι εικόνες της τραγωδίας


Πανικός μετά το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις νέοι γυρνούσαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου. Το Ι.Χ. συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό, σε ένα σημείο καρμανιόλα, στο οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση με την τραγωδία να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στο σημείο που έγινε το τροχαίο, έφτασαν πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς που όμως ήταν ήδη νεκροί. Ο φίλος τους είχε τις αισθήσεις του, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα θύματα του τροχαίου υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στο αεροπορικό απόσπασμα του Ακτίου, όπως και ο 20χρονος τραυματίας.

Πηγή Φωτό: sinidisi.gr, agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου