Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

Η πρώην βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου στη Σύρο νοικιάζεται για 20.000 ευρώ την εβδομάδα -Απίστευτες ανέσεις



Σε επίγειο παράδεισο μετατράπηκε η πρώην βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου στη Σύρο, από την οποία έχουν περάσει σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής.

Ο νέος ιδιοκτήτης άδραξε την ευκαιρία και αγόρασε τη «χλιδάτη» κατοικία, που βρίσκεται ...σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Σύρου και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής.



Ωστόσο, η υπερπολυτελής βίλα δεν αποτελεί μόνιμη κατοικία, αλλά νοικιάζεται, με τις τιμές να φθάνουν έως και 20.000 ευρώ για μία εβδομάδα τη full season.



Η βίλα χωρίζεται σε 6 υπνοδωμάτια με θέα και άλλα δύο τα οποία χρησιμεύουν κυρίως ως παιδικά υπνοδωμάτια ή δωμάτια για το προσωπικό, ενώ ο χώρος της πισίνας με θέα το Αιγαίο Πέλαγος είναι πραγματικά ο πιο εντυπωσιακός.

Με το άσπρο σκηνικό να δένει ιδανικά με το μπλε της θάλασσας στη βεράντα, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, καθώς η πισίνα με υδρομασάζ, το λευκό κιόσκι και οι κρεμαστές καρέκλες που έχουν θέα τη θάλασσα δίνουν μία πινελιά πολυτέλειας.



Η χλιδή βέβαια δεν τελειώνει εδώ, καθώς η τεράστια πισίνα που είναι χτισμένη στην πλαγιά του βουνού, σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα, καθιστά το μέρος ιδανικό για ζευγάρια, ενώ οι υπαίθριες τραπεζαρίες σού επιτρέπουν να δειπνήσεις απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.



Ακόμη, η ιδιωτική παραλία που υπάρχει σε απόσταση αναπνοής από τη βίλα και ο ειδικός χώρος για προσγείωση ελικοπτέρου έχουν ως αποτέλεσμα να επιλέγουν τη συγκεκριμένη βίλα πολλοί διάσημοι και προσωπικότητες του διεθνούς jet set.

Να σημειωθεί πως ολόκληρο το συγκρότημα ονομάζεται Villa BluEros και βρίσκεται στον Μέγα Γυαλό της Σύρου, ενώ οι φωτογραφίες από μόνες τους σε κάνουν να σκέφτεσαι το καλοκαίρι!
























Φωτογραφίες: blueros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου