Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017

Εγκλημα στο νεκροταφείο: Τα επικρατέστερα σενάρια για τη δολοφονία της 32χρονης Εφοριακού




Φύλλο και φτερό την ατζέντα, τα τηλέφωνα και τα προφίλ της άτυχης εφοριακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπίσουν κάποια στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στον δολοφόνο της. ....

Οι αρχές προσπαθούν τώρα να επανασχεδιάσουν τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης γυναίκας και να ανακαλύψουν με ποιους επικοινώνησε πριν πέσει θύμα της άγριας δολοφονίας, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Τα σενάρια

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο, θεωρεί πιθανότερο το σενάριο το κίνητρο της δολοφονίας να κρύβει κάποια προσωπική διαφορά.

Ετσι επικεντρώνει τις έρευνες στους άντρες που είχαν περάσει από τη ζωή της.

Μάλιστα, διερεύνησαν την πιθανότητα πίσω από τη δολοφονία της να κρύβεται πρώην σύντροφός της, με τον οποίο είχε σοβαρή σχέση που διέκοψε πριν από ένα χρόνο. Ο άντρας αυτός, όμως, αστυνομικός στο επάγγελμα, αποδείχτηκε τελικώς ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και έχει άλλοθι για την ώρα της δολοφονίας.

Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο η 32χρονη να έπεσε θύμα πίεσης από κάποιο πρόσωπο με το οποίο πιθανό να είχε συνδεθεί ερωτικά το τελευταίο διάστημα και στη συνέχεια να το μετάνιωσε και να τον απέρριψε. Το σενάριο αυτό ενισχύεται από ανάρτηση της εφοριακού στο facebook στα τέλη Αυγούστου, στην οποία ανέφερε: «Απορώ τι είχα πάρει τότε που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα».



Φίλοι και συνεργάτες της αποκαλύπτουν, άλλωστε, ότι το τελευταίο διάστημα ήταν αναστατωμένη και ιδιαίτερα προβληματισμένη.

​Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και το ενδεχόμενο η 32χρονη να δολοφονήθηκε από κάποια άλλη γυναίκα, με την οποία είχε ενδεχομένως προσωπικές διαφορές. Αυτό το σενάριο εξετάζουν οι Αστυνομικοί, καθώς μια από τις μαχαιριές που δέχθηκε η κοπέλα είναι στο πρόσωπο. Μάλιστα, πρόκειται για μαχαιριά βαθιά, που σημαίνει πως έγινε με μίσος. «Εξετάζουμε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς μια γυναίκα που μισεί ένα πρόσωπο, εκεί σημαδεύει», λέει με νόημα αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Παρόλα αυτά δεν έχει αποκλειστεί ακόμη το ενδεχόμενο η 32χρονη να έπεσε θύμα κάποιου ψυχοπαθή μανιακού δολοφόνου ή να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου -ένα σενάριο που είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πιο απίθανο. Υπενθυμίζεται ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί η τσάντα και το κινητό της Δώρας Ζέμπερη, τα οποία είχε μαζί της όταν έφυγε από το σπίτι.

Ωστόσο, στο σενάριο που στέκονται περισσότερο οι αστυνομικοί είναι αυτό της δολοφονίας με κίνητρο προσωπικές διαφορές με τη Δώρα Ζέμπερη, και μάλιστα διαφορές που έχουν προκαλέσει πάθος και συνεπακόλουθα το μίσος.

Δεν προκύπτει εμπλοκή με τη δουλειά

Χθες, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι δεν προκύπτουν, τουλάχιστον έως τώρα, ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α' ΔΟΥ Πειραιά. Μάλιστα, ο πατέρας της ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η κόρη του εργαζόταν «στην λίστα Λαγκάρντ, σε 2-3 λίστες».



Επισκεπτόταν συχνά τάφο φιλικού της προσώπου

Σημειώνεται, ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β' Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού προσώπου της, που σκοτώθηκε πριν από μερικούς μήνες, και δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον άγνωστο δράστη. Μάλιστα, μετά τις πρώτες μαχαιριές, η άτυχη γυναίκα μπόρεσε να συρθεί για μερικά μέτρα και ξεψύχησε πάνω σε έναν τάφο, όπου την είδε ένας ιερέας του κοιμητηρίου.


7ShareTweetShareShareMail




Πηγή: Εγκλημα στο νεκροταφείο: Τα επικρατέστερα σενάρια για τη δολοφονία της 32χρονης Εφοριακού | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου