Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Προσοχή: Αυτοί είναι οι 5 τύποι αντρών που είναι επιρρεπείς στην απιστία

 

Μάθε ποιοι είναι αυτοί για να το έχεις υπ’ όψιν σου στην επόμενη γνωριμία…

πορεί να μην ξέρεις το μέλλον μιας σχέσης από τα πρώτα κι όλας ραντεβού, όμως με σύμμαχό σου την παρακάτω έρευνα θα μπορέσεις τουλάχιστον να… εντοπίσεις τον άπιστο άντρα από νωρίς!
Ο ψυχολόγος και συγγραφέας, Μάρτιν Στιούαρτ, μέσα από μια μεγάλη έρευνα με βάση την εγκεφαλική ανάλυση, τα απλά μαθηματικά και βεβαίως τις ανώνυμες συνεντεύξεις, κατέληξε στους 5 επικρατέστερους τύπους ανδρών που είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία.
Ποιοι είναι αυτοί;
#1 Η ψυχή της παρέας:
Ο άντρας που του αρέσει να βγαίνει έξω με την αντροπαρέα και να ξενυχτάει μαζί τους. Επηρεάζεται πολύ από τους γύρω του και παρασύρεται εύκολα από τους φίλους του.
#2 Ο μυστικοπαθής και λιγομίλητος:
Αυτός που δεν λέει πολλά για τον εαυτό του και δεν ανοίγεται εύκολα ενώ ταυτόχρονα είναι μυστικοπαθείς και υποψιάζεται τους πάντες! Να είσαι σίγουρη ότι υπολογίζει την κάθε του κίνηση και θα βρει τον τρόπο να… κάνει τη λαδιά του και να μην καταλάβεις τίποτα.
#3 Αυτός που τον νοιάζει μόνο το σήμερα:
«Μέχρι αύριο ποιος ζει, ποιος πεθαίνει» είναι το μότο του και βεβαίως δεν θα στεναχωρηθεί και πολύ αν σε απατήσει γιατί έτσι και αλλιώς, μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε…
#4 Ο απερίσκεπτος:
Αυτός που πρώτα θα κάνει χωρίς πολλή σκέψη κάτι και μετά θα σκεφτεί τις συνέπειες που αυτό θα έχει σε κάθε τομέα της ζωής του. Σίγουρα θα μετανιώσει την απιστία αλλά μετά εορτής!
#5 Ο μισογύνης:
Είναι σνομπ και δεν διαθέτει κανένα αίσθημα συμπόνιας και κατανόησης από τη σύντροφο του αφού έτσι κι αλλιώς την θεωρεί υποδεέστερη σε αυτή τη σχέση…


Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου