Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

Ξέχασε να καταδικάσει τους φασίστες...



Εντύπωση προκαλούν τα αντανακλαστικά του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο έσπευσε χθες να...
εκδώσει ανακοίνωση για τα σπασμένα τζάμια Κέντρου Πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών στην Καλλιθέα από μέλη του Ρουβίκωνα, αλλά δεν βρήκε να πει δυο λόγια για τους σπασμένους στο ξύλο μετανάστες στον Ασπρόπυργο από τους γνωστούς φασίστες που δρουν στην περιοχή.

«Η ανοχή της κυβέρνησης και του κ. Τόσκα προσωπικά στις καταδρομικές εφόδους του Ρουβίκωνα έχει ξεπεράσει κάθε όριο», σημείωνε η χθεσινή ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ώρα που τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα κατήγγελλαν τη νέα άγρια ρατσιστική επίθεση σε βάρος των δύο Πακιστανών εργατών στο χωράφι όπου δούλευαν -με το Ποτάμι και το ΚΚΕ να ζητούν την πολιτική απομόνωση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής- και ενώ οι σοκαριστικές φωτογραφίες των θυμάτων έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χθες την ευκαιρία να καταδικάσει τον φασισμό από τη Νίκαια, απ' όπου πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε το τάγμα εφόδου της Χ.Α. που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα στοχοποιώντας τις αντιφασιστικές ιδέες του. Αλλά την έχασε...

efsyn.gr


Αναρτήθηκε α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου