Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017

Σε Βόλο και Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας...



Τον Βόλο και τη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των εργασιών του...
Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία.

Στις 13:30, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με επιχειρήσεις νέων τεχνολογιών, εξωστρέφειας και καινοτομίας, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο. Στις 6:00 το απόγευμα θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 4ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον δήμαρχο Λαρισαίων, στο ξενοδοχείο Imperial, στη Λάρισα.

Στις 7:30 μ.μ. στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Συνέδριο «Η Θεσσαλία της επόμενης μέρας».

Το συνέδριο θα κλείσει τις εργασίες του με την κεντρική εκδήλωση, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Θα προηγηθεί χαιρετισμός του Δημάρχου Λάρισας, Απόστολου Καλογιάννη και ομιλία του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Στόχος των Περιφερειακών συνεδρίων να υπάρξει αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς στη βάση ενός ολοκληρωμένου περιφερειακού σχεδιασμού για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

Το συνέδριο ξεκίνησε με την ομιλία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και αναπτύσσεται σε παράλληλες συνεδριάσεις, από τις οποίες προκύπτουν και τα βασικά ζητήματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο.

Πιο συγκεκριμένα:

Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση με ομιλητές τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, τον Αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και τον ΓΓ Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη.
Επιχειρηματικότητα, Επενδύσεις και Αναπτυξιακή Πολιτική με ομιλητές τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα και τον πρόεδρο της Enterprise Greece Χρήστο Στάικο.
Υποδομές περιβάλλον, τουρισμός και διαχείριση υδατικών Πόρων με ομιλητές τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο.
Υποδομές και Πολιτικές για την Υγεία με ομιλητές τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη.
Κοινωνική Πολιτική, Εργασιακές Σχέσεις και Αλληλέγγυα Οικονομία με ομιλήτριες την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την αναπληρώτρια Ράνια Αντωνοπούλου και την αναπληρώτρια Θεανώ Φωτίου.
Παιδεία Έρευνα και οικονομία της γνώσης με ομιλητές των υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου και τον αναπληρωτή Κώστα Φωτάκη...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου