Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017

Δολοφόνησε άγρια τον μπαρμπέρη του γιατί τον κορόιδευαν για το κούρεμα- ΒΙΝΤΕΟ




Ένας διάσημος μπαρμπέρης στη Ρωσία, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από έναν εξαγριωμένο πελάτη, τον οποίο οι φίλοι του, κορόιδευαν για το κούρεμά του....

Βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, δείχνει τον Ρώσο Πάβελ Λουζιάνιν να κυνηγά τον 24χρονο μπαρμπέρη Ντάνι Νταστάν Αντχάμοφ, μετανάστη από το Ουζμπεκιστάν, στο δρόμο και στη συνέχεια να τον χτυπά τρεις φορές στο στήθος με μια μεταλλική σούβλα προκειμένου να τον εκδικηθεί για το κούρεμα, το οποίο σημειωτέον, στοίχισε κάτι λιγότερο από τρία ευρώ (200 ρωσικά ρούβλια).

Ο Λουζιάνιν φέρεται να είχε ζητήσει από τον κομμωτή να «διορθώσει» το αρχικό κούρεμα, αλλά όταν έφυγε από το κομμωτήριο και συνάντησε τους φίλους του εξοργίστηκε, γιατί αυτοί του είπαν ότι μοιάζει με "φυλακισμένο", όπως μετέδωσαν ρωσικά μέσα.
Ο 28χρονος δράστης συνελήφθη λίγη αργότερα, ενώ προσπαθούσε να φύγει από τη Μόσχα και όπως αποκαλύφθηκε, είχε εκτίσει ποινές για κλοπές και ληστείες, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Πάντως, οι υπόλοιποι πελάτες του Ντάνι, φαίνεται να μην είχαν κανένα πρόβλημα με την τέχνη του. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, τον χαρακτήρισαν «χρυσοχέρη», ενώ προσπαθούν να συγκεντρώσουν και χρήματα, με δική τους πρωτοβουλία, για να στείλουν το σώμα του πίσω στο Ουζμπεκιστάν και στην μητέρα του, την οποία και βοηθούσε οικονομικά.

Ήταν μοναχογιός και πολλοί πελάτες του εκτιμούν ότι, εάν δεν ήταν μετανάστης, θα μπορούσε να δουλέψει σε ένα πολύ καλό σαλόνι περιποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου