Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2017

ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

 

  Δεν πείραξε τονίζει αξιόπιστη πηγή (ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ) τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, η τοποθέτηση της κας Σπυράκη.
Αναρωτιέται κανείς, καλοπροαίρετα και εντελώς λογικά:
Tι μπορεί τελικά να πειράξει τον Καραμανλή;

Η προσέγγιση του Μητσοτάκη, με όλους εκείνους που εξύβριζαν και στοχοποιούσαν την κυβέρνησή του και τον ίδιο ...δεν φαίνεται να τον πειράζει...
Το γεγονός, ότι σχεδόν έχει αποδειχθεί πως με παραποιημένα στοιχεία, μπήκαμε στα μνημόνια δεν φαίνεται να τον πειράζει.
Το ότι αποδείχθηκε πως ετοίμαζαν σχέδιο δολοφονίας του δεν τον πειράζει.
Το γεγονός ότι δυο δήθεν φούσκες σκάνδαλα, αποδείχθηκε με δικαστικές αποφάσεις, ότι ήταν αισχρά ψέμματα και προπαγάνδα -Βατοπέδι και Ομόλογα- τα οποία οδήγησαν και την Νέα Δημοκρατία στο περιθώριο...μάλλον δεν τον πειράζουν.
Το ότι η σημερινή Νέα Δημοκρατία, δεν έχει καμία σχέση με τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό, τον βασικό κορμό της ιδεολογίας του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή...δεν τον πειράζουν.

Το γεγονός ότι οδηγήθηκαν στελέχη του στα δικαστήρια, κηλιδώθηκαν υπολήψεις και βασανίστηκαν άνθρωπο ι-ο αείμνηστος Γιάννης Αγγέλου ήταν το πρώτο θύμα- προφανέστατα τον πειράζει, αλλά δεν το τονίζει.

Γενικώς η κατάσταση σήμερα στην Νέα Δημοκρατία και στον τόπο δεν φαίνεται να πειράζει τον Κ.Καραμανλή, όπως άλλωστε και οι επιλογές, του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που οδηγεί την παράταξη αποδεδειγμένα πλέον στην συρρίκνωση. Δεν τον πειράζει....Το γιατί είναι το ερώτημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου