Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2017

Αίθριος και σήμερα ο καιρός

Αποτέλεσμα εικόνας για καιρος κυριακη 15 οκτωβριου


Σήμερα, Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές κατά τόπους νεφώσεις, κυρίως στην Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία ....την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, και το Αιγαίο. Στη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα, η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 10 έως 27,στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 24, στα νησιά βορείου Αιγαίου από 14 έως 23, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 16 έως 24, ενώ στην Κρήτη και τη Ρόδο θα φτάσει τοπικά τους 26 με 27 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά τις πρωινές ώρες έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στη Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.
http://www.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου