Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Κεντροαριστερά: Αλλαγές της τελευταίας στιγμής...

  Άρχισαν οι προεγγραφές...

Το λινκ των προεγγραφών των μελών και των φίλων που θέλουν να ψηφίσουν στις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου για...
τον φορέα της Κεντροαριστεράς, ώστε να μη γίνει η καταγραφή τους στα εκλογικά κέντρα και δημιουργηθεί κομφούζιο, ενεργοποίησε η επιτροπή Αλιβιζάτου.

Το λινκ των προεγγραφών είναι:
https://dpekloges.gr

Την ίδια ώρα και ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές ανάδειξης του επικεφαλής στο νέο φορέα πραγματοποιήθηκαν αλλαγές της τελευταίας στιγμής για τη διεξαγωγή των debate.
Μετά από συζητήσεις κατέληξαν στο ότι την ευθύνη της σκηνοθεσίας θα έχει ο σκηνοθέτης του πρωθυπουργού κ. Παπανικήτας αντί του κ. Σιούλα (που είχε προταθεί αρχικά) και του κ. Μπιρσίμ (που είχε προταθεί στη συνέχεια).

Παράλληλα και ο ΑΝΤ1 προχώρησε στην αντικατάσταση της Μαρίας Σαράφογλου με τη Στεφανία Μουρελάτου, ενώ και τοπικά ΜΜΕ εκπρόσωποι των οποίων θα ανακρίνουν τους υποψηφίους στο πρώτο debate διαμαρτύρονται για αυτούς που έχουν ήδη επιλεχθεί.Πάντως, την Τετάρτη συνεδριάζει εκ νέου η επιτροπή Αλιβιζάτου, ώστε να οριστικοποιηθούν οι κανόνες...

aixmi.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου