Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

Εξωγήινοι: Ο Θεοδωρικάκος του Σημίτη θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής της ΝΔ στη διακυβέρνηση του τόπου!

  
Λοιπόν κάνουμε πρώτα 2-3 εισπνοές ειδικών φαρμάκων (πάντα με συνταγή γιατρού) που καθαρίζουν τα πνευμόνια και στη συνέχεια παίρνουμε βαθιά ανάσα για να διαβάσουμε το ρεπορτάζ:

Τον διακριτό ρόλο του στην “πυραμίδα διοίκησης” της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαίωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο πιο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε, όπως αποκάλυψαν τα “Υστερόγραφα”, κεντρικό ρόλο στη δομή των αλλαγών στις οποίες προχώρησε ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αλλάζοντας ουσιαστικά όλο το επικοινωνιακό επιτελείο.
Με τη Μαρία Σπυράκη και τον Κωνσταντίνο Ζούλα να αναλαμβάνουν το πιο βαρύ φορτίο, ο Τάκης Θεοδωρικάκος παραμένει σημείο αναφοράς. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος, στο πλαίσιο μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα “Real News”, και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιαδήμα.
Στην ερώτηση για το αν ο ρόλος του παραμένει ο ίδιος, ο Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε με νόημα καταφατικά, σημειώνοντας ότι διατηρεί τον συντονισμό της στρατηγικής και της επικοινωνίας της παράταξης.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι, θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής της Νέας Δημοκρατίας στη διακυβέρνηση του τόπου.
Οι επιλογές Σπυράκη και Ζούλα, με τον Τάκη Θεοδωρικάκο σε ρόλο συντονιστή, διαμορφώνουν ένα μωσαϊκό επικοινωνιακής ομάδας, πολύ πιο κοντά στο περιεχόμενο του μηνύματος που θέλει να περάσει στην ελληνική κοινωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όποιος δεν αντέχει τους εξωγήινους να βλέπει το Star Trek τρεις φορές την ημέρα, να συνηθίζει το διάστημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου