Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓIZΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...

 Αποτέλεσμα εικόνας για ηγετης


Ο Κ.Καραμανλής κάνει λανθασμένες κινήσεις.

Όλες εκείνες οι υποθέσεις, που ταλάνισαν δυο κυβερνήσεις του, που εξευτέλισαν κόσμο, που στάθηκαν η αφορμή για την πτώση της κυβέρνησής του και φθάσαμε στα μνημόνια, με τον τρόπο που φθάσαμε, αποδείχθηκαν άθλια ψέμματα και προπαγανδιστικές γελοιότητες.
Ο Καραμανλής δικαιώθηκε.

Το έχουμε πολλές φορές τονίσει.Ο κόσμος δεν θα βγει στα πεζοδρόμια για να υποστηρίξει την επιστροφή του. Όσοι γνωρίζουν...
γνωρίζουν.Θα είχε όμως άλλη αξία, εάν την επιβεβαίωση των δικαστικών αποφάσεων, δεν την στήριζαν και την δημοσιοποιούσαν, μόνον όσοι τον σέβονται και τον αγαπούν, αλλά και ο ίδιος.

Κάνει λάθος πλέον ο Κ. Καραμανλής, που δεν μιλά. Αυτά που συμβαίνουν στην καρικατούρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει το θράσος ακόμα και την ονομάζει Νέα Δημοκρατία,κι αυτά που κυρίως συμβαίνουν στον τόπο, δεν του επιτρέπουν να τηρεί την σιωπή των αμνών.
Η σιωπή του, ρίχνει νερό στον νερόμυλο των άθλιων υποκειμένων, που τον ήθελαν να παίζει με την προπαγάνδα τους, ηλεκτρονικά παιγνίδια μπροστά στην τηλεόραση.

Κάποιος πρέπει να σου τα πει πρόεδρε...Κάποιος πρέπει να του τα πει, συναγωνιστές του ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Καθημερινά αποδεικνύεται ότι δεν είναι σωστή η σιωπή του.

Αφορμή θα πάρουμε, από τις αφηγήσεις του ανεκδιήγητου πλέον Μητσοτάκη, με τους εξωγήινους....Μας είπε λοιπόν κάποιος φίλος μας... που συζητά με ...γήινους, ότι είναι πιθανόν ο Καραμανλής, να βλέπει όλα αυτά που γίνονται, να προβλέπει ότι έτσι όπως πάει ο έρμος ο Κυριάκος, υπάρχει και πιθανότητα να χάσει την εκλογική μάχη, αλλά να μην μιλάει, γιατί " αφού τον ψήφισαν...

Σοβαρά; Αν και δεν πιστεύουμε ότι αυτή είναι η λογική του, είναι δυνατόν να αφήνεις μία παράταξη να διαλύεται, γιατί έτσι αποφάσισαν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, οι εναπομείναντες απογοητευμένοι ψηφοφόροι, της Νέας Δημοκρατίας;

Ποια θα ήταν η μοίρα του σημερινού μορφώματος, της δεξιοαριστεράς του Σύριζα,εάν ο Καραμανλής, ηγείτο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές; Ελάχιστοι ανεγκέφαλοι, δεν θα δεχόντουσαν ότι δεν θα υπήρχε ούτε μια περίπτωση, να μην εξέλθει με επιτυχία και αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία, στον εκλογικό αγώνα.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τους προδότες. Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες, είχαν και προδότες στα επιτελεία τους και αχάριστους και σαλτιμπάγκους της πολιτικής, που σήμερα τους βλέπουμε να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, ενώ τότε σιωπούσαν και πουλούσαν ....Ε και;

Ένας ηγέτης τα αντιμετωπίζει αυτά. Δεν είναι ηγέτης με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Γι' αυτό και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, χαρακτηρίσθηκε Εθνάρχης. Γιατί κοιτούσε μπροστά, ποτέ πίσω, τα βαρίδια και τις πικρίες, που του προσέφερε η πολιτική και οι πολιτικοί του "φίλοι". Γι' αυτό και στέγνωσε την καρδιά του...

|Στέγνωσέ την και εσύ Κώστα Καραμανλή, γιατί αξίζει αυτή η παράταξη και ο τόπος. Αλίμονο πλέον εάν έχεις την παραμικρή αμφιβολία για το που πηγαίνει η κατάσταση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έως και οι δικοί του άνθρωποι, από τα υψηλά τζάκια, αναρωτιόνται τι πίνει και δεν μας δίνει;"..

Δεν πηγαίνουν, τα πολιτικά γιουρούσια στον Κ. Καραμανλή. Θα πρέπει να πιστέψει όμως, στα πολιτικά ρεύματα...Κι αν δεν έχει κατανοήσει, ότι αναζητείται πλέον ηγέτης στην Νέα Δημοκρατία, ας πιστέψει ότι αυτό συζητούν σήμερα στα καφενεία οι νεοδημοκράτες. "Δεν έχουμε άλλον ρε παιδιά, τι να κάνουμε;" είναι η μόνιμη επωδός. Έχουμε πρόεδρε, εσένα. Κι είναι κρίμα, να υποβαθμίζεις έτσι τον εαυτό σου, εξαιτίας της πικρίας που νιώθεις (ε παίζει λίγο ρόλο και το σερραίικο πείσμα).

Δεν θα πιστέψεις ούτε εσύ, όταν το αποφασίσεις πόσο εύκολο θα είναι...

Κι ανάθεμα, εάν έρθουν οι μισοί απ' αυτούς τους δικούς σου, που δεν σε πρόδωσαν ποτέ, να ζητήσουν το παραμικρό. Θα τους αρκεί εκείνο το ΕΕΕρχεται...που θα ακούγεται.
Γιατί και η πολιτική, θέλει πολύ συναίσθημα πρόεδρε...Είναι μεγάλο πράγμα η συναισθηματική αντίληψη της κοινωνίας. Κι ο Κυριάκος, δεν την έχει.

Σε εσένα ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ περισσεύει....-












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου