Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

OTAN H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΛΩΣ...ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ...



Αποτέλεσμα εικόνας για ανεγκεφαλοι καρτουν

Είναι να απορεί κανείς. Εντάξει οι νεοδημοκράτες γενικώς, οι λεγόμενοι ..και δεξιοί, δεν φημιζόμαστε για τους προβληματισμούς μας. Κάτι σαν το ΚΚΕ, κόμμα δώσε μας και τα.. μυαλά στα κάγκελα.


Πιθανότατα να είναι η βασική διαφορά μας, με τους γενικώς και απροσδιορίστως πλέον αριστερούς.

Αυτοί προβληματίζονται ασχέτως εάν από τον προβληματισμό τους, βγάζουν συμπεράσματα λανθασμένα. Ωστόσο αυτή η "ζύμωση" το δούλεμα του μυαλού καλό κάνει γιατί προλαβαίνουν πολλά.

Άλλωστε είναι γνωστό, ότι εάν δεις έναν καταφερτζή σε ένα επάγγελμα, ελπιδοφόρο και τα πηγαίνει καλά, σου λένε ότι είναι αριστερός και απαντά " α... πέστο από την αρχή".

Δυστυχώς η σημερινή Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη δεν προβληματίζεται.

Ούτε ο ίδιος άλλωστε.

Από την μία, η έλλειψη προβληματισμού, ίδια κι όμοια με την φράση του Αυλωνίτη: "Ρε που πάμε, ρε που πάμε;" κι από την άλλη, το καλώς εντέχνως και προπαγανδιστικά καλλιεργούμενο μίσος εναντίον του Σύριζα, υπάρχει ένα ποσοστό νεοδημοκρατών αρκετά μεγάλο, που απλώς δεν σκέπτεται.

Δεν τους ενδιαφέρει εάν το κόμμα τους πέφτει καθημερινά σε γκάφες ολκής, που εάν δεν ήταν τα μέσα ενημέρωσης φίλα προσκείμενα στον Μητσοτάκη, πιθανόν κάτι να υποψιαζόντουσαν. Αλλά είναι...

Έτσι η Νέα Δημοκρατία, επί μία διετία, δεν εισπράττει τίποτα από την φθορά του Σύριζα. Ουδείς προβληματισμός, από τους νεοδημοκράτες.

Ο Κανένας, μετά τα όσα έχει πράξει και πράτει ο Αλέξης Τσίπρας είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός από τον Μητσοτάκη. Καμμία αντίδραση οι νεοδημοκράτες.

Οι περισσότεροι Ελληνες δεν θέλουν εκλογές τώρα, συνεχίζει την καραμέλα των εκλογών ο Μητσοτάκης και η παρέα του. Καμμία αντίδραση οι νεοδημοκράτες.

Η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τον ιδεολογικό της προσανατολισμό και ρέπει προς τον νεοφιλελευθερισμό ....αύριο ξημερώνει, οι νεοδημοκράτες.

Ο Μητσοτάκης, επιστρατεύει όλους όσους εδώ και χρόνια εξύβριζαν την Νέα Δημοκρατία και κυρίως τον Καραμανλή...τσιμουδιά, οι νεοδημοκράτες.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν, ότι εάν εξέλθει πρώτος στις εκλογές ο Μητσοτάκης, δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση, παρά μόνον με δεκανίκι το ΠΑΣΟΚ της Φώφης και του Γιωργάκη Παπανδρέου. Μπροστά σε αυτήν την προοπτική...τσιμουδιά οι νεοδημοκράτες.

Όλα τα στοιχεία και οι δικαστικές αποφάσεις, δικαιώνουν τον Κ.Καραμανλή-Βατοπέδι, ομόλογα, ΕΛΣΤΑΤ, απόπειρα δολοφονίας κλπ κλπ- τσιμουδιά οι νεοδημοκράτες.

Μειώνεται η ψαλίδα διαφοράς, από τον Σύριζα...Οι νεοδημοκράτες τον ύπνο του δικαίου...

Αυτή είναι η κατάσταση. Το μόνον που ενδιαφέρει τον νεοδημοκράτη, νομίζοντας ότι θα είναι καλύτερα, είναι να πέσει η κυβέρνηση του Σύριζα. Καμμία σκέψη και προβληματισμός του...γιατί δεν πέφτει, γιατί μειώνει την διαφορά, γιατί δεν εισπράττουμε από την φθορά του Σύριζα....Τίποτα...Νεοδημοκράτες έτσι....χωρίς πρόγραμμα. Ας τους θυμίσουμε ότι κάπως έτσι σκεπτόντουσαν και επί Αντώνη Σαμαρά....Ας μην επαναληφθεί η ιστορία. Ας αρχίσουν λίγο να σκέπτονται...-





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου