Τρίτη, Νοεμβρίου 21, 2017

ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ : Τι σκέφθηκε για να ρίξει τον μαθητή της στο κρεβάτι

Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής σε … ρομαντικό φόντο , ήθελε να δώσει μια 22χρονη καθηγήτρια σε μαθητή της.


Αρχικά του έστειλε μηνύματα όλο υπονοούμενα και μετά τολμηρές φωτογραφίες της. Το τρίτο βήμα ήταν να ανάψει κεριά και να τον περιμένει. Τελικά, αντί γι αυτόν, ήρθε η αστυνομία.


Η 22χρονη καθηγήτρια Φυσικής σε λύκειο στην πόλη Γιούκον δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τους αστυνομικούς να περνούν το κατώφλι του σπιτιού της και να την συλλαμβάνουν!
Η Χάντερ Ντέι ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον μαθητή της. Αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς του την κατήγγειλαν, επειδή ανακάλυψαν στο κινητό του τηλέφωνο τις γυμνές φωτογραφίες και πονηρά μηνύματά της. Παρά τις ενδείξεις οι αστυνομικοί ήθελαν να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες των γονέων και γι αυτό έστειλαν SMS στην Ντέι υποδυόμενοι τον νεαρό μαθητή. Όταν ρώτησαν την 22χρονη αν ισχύει το ραντεβού που είχαν, εκείνη έγραψε πως πρέπει να έρθει βιαστικά, προτού επιστρέψει στο σπίτι ο σύζυγός της.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της έστειλαν ένα νέο μήνυμα :«έφτασα!».
«Η πόρτα είναι ξεκλείδωτη όπως πάντα» απάντησε η Ντέι με τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι και να τη συλλαμβάνουν.
Στους ένστολους η 22χρονη καθηγήτρια παραδέχθηκε την σχέση τους και ισχυρίστηκε πως είχε λάβει φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του μαθητή της.
Η Ντέι είχε προσληφθεί στο σχολείο της στην Οκλαχόμα στην αρχή του φετινού εκπαιδευτικού έτους στο πλαίσιο του προγράμματος πρόσληψης 1.500 χωρίς εμπειρία καθηγητών λόγω ελλείψεων εκπαιδευτικών. Θα κρατηθεί στη φυλακή κατηγορούμενη για βιασμό σε δεύτερο βαθμό και κατοχή παιδικής πορνογραφίας, εκτος εαν βρει τα 85.000 δολάρια που ορίστηκαν ως εγγύηση.




crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου