Παρασκευή, Νοεμβρίου 24, 2017

Στην Ιταλία διέφυγε ο τούρκος υποπρόξενος Κομοτηνής...



...σύμφωνα με τη Hurriyet...

“Φως” στην εξαφάνιση του τούρκου υποπρόξενου στην Κομοτηνή, Νταβούτ Οτζάκ, και της συζύγου του, Ντέρια, ρίχνει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Hurriyet".
Όπως αναφέρει η...

τουρκική εφημερίδα, το ζευγάρι ταξίδεψε στις 14 Νοεμβρίου μέσω Ηγουμενίτσας στην Ιταλία. Ωστόσο, αναφέρει πως παραμένει άγνωστο εάν είναι μαζί τους και τα δύο παιδιά τους.

Σε αυτό το μήκος κύματος, η Hurriyet συνδέει την εξαφάνιση του ζευγαριού με την εντολή μετάθεσης στην Άγκυρα από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Μάλιστα, αναφέρει άλλα δημοσιεύματα που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο υποπρόξενος διέφυγε στην Ιταλία, υπό τον φόβο έρευνας για την εμπλοκή του στο κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν που κατηγορείται για το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν το 2016.

Πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι Τούρκων διπλωματών που εξαφανίζεται από τη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο. Στις 6 Μαΐου η Yeni Safak ανέφερε ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ένα ζευγάρι τούρκων διπλωματών που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τους Muhammet T. και Ceyda T. που τους τελευταίους 18 μήνες εργάζονταν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου