Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2017

Σήμερα το... τέλος του κόσμου: Ο πλανήτης Νιμπίρου έρχεται να μας αφανίσει! [εικόνες & βίντεο]



Το τέλος του κόσμου (ξανά)έρχεται -Πόλεμος συνωμοσιολόγων – NASA για τον πλανήτη «Νιμπίρου»

Συναγερμό για πολλοστή φορά έχουν σημάνει διάφοροι συνωμοσιολόγοι ανά τον κόσμο, διαμηνύοντας πως την Κυριακή, θα έρθει το τέλος του κόσμου -πάλι.

Ποιος είναι ο κίνδυνος για την ανθρωπότητα αυτή την φορά;

Πρόκειται για τον πλανήτη «Νιμπίρου» (η Planet X), ο οποίος σύμφωνα... με τις θεωρίες συνωμοσίας θα περάσει την Κυριακή ξυστά από την γη. Έχουν ακουστεί πολλά γι΄αυτόν τον πλανήτη, αλλά σύμφωνα με το νεότερο «σενάριο» ο πλανήτης δεν θα συγκρουστεί με την Γη, αλλά θα πλησιάσει τόσο, ώστε, να προκληθούν ισχυρότατοι σεισμοί, οι οποίοι θα φέρουν την καταστροφή και ακόμη και τον αφανισμό στον πλανήτη, δημιουργώντας σκηνές Αποκάλυψης.



«Η παγκόσμια σεισμική δραστηριότητα φτάνει στο αποκορύφωμα της τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Νοεμβρίου. Το προβλεπόμενο συμβάν σεισμού (που θα εκκινήσει την αλληλουχία των σεισμικών δονήσεων) θα συμβεί στις 19 Νοεμβρίου 2017, όταν η Γη θα περνά πίσω από τον Ήλιο σε σχέση με τον «Νιμπίρου»» τονίζει ο συγγραφέας Τέραλ Κροφ.

Βέβαια ο Νιμπιρού δεν είναι ένας καινούργιος πλανήτης για τους συνωμοσιολόγους, καθώς αρχικά είχε αναφερθεί πως ο πλανήτης θα χτυπούσε την γη πριν δύο μήνες, στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά εν τέλει οι νεότεροι «υπολογισμοί» μας «έφερα» στο αύριο, αναφέροντας πως με την άφιξη του, η Γη θα περάσει πίσω από τον ήλιο και θα βρεθεί στην πορεία του... «μαύρου αστεριού».

«Πόλεμος» Συνωμοσιολόγων – NASA
Την δική του απάντηση στις φήμες περί τέλους του κόσμου Γη.

«Αν ο μυστηριώδης πλανήτης «εισχωρούσε» στο ηλιακό σύστημα, θα είχε διαταράξει τη θέση όλων των πλανητών και θα είχε «εκτοξεύσει την Σελήνη μακριά από την τροχιά της Γης», ανέφερε ο ίδιος.

Από την πλευρά του, οι συνωμοσιολόγοι επιμένουν πως αύριο θα είναι η τελευταία μέρα για την ανθρωπότητα, καθώς ο πλανητής υπάρχει, καθώς διέρχεται το ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια, απλά δεν γίνεται διακριτός με τα συστήματα που διαθέτουμε, εκτός από μία συγκεκριμένη θέση στον Νότιο Πόλο.



Ο επιστήμονας της NASA, Ντέιβιντ Μόρισον, τόνισε πως ο πλανήτης Νιμπιρού δεν μπορεί να υπάρχει επειδή οι βαρυτικές δυνάμεις του θα είχαν ήδη απομακρύνει την Σελήνη από την Γη.

«Αν ο μυστηριώδης πλανήτης «εισχωρούσε» στο ηλιακό σύστημα, θα είχε διαταράξει τη θέση όλων των πλανητών και θα είχε «εκτοξεύσει την Σελήνη μακριά από την τροχιά της Γης», ανέφερε ο ίδιος.

Από την πλευρά τους, οι συνωμοσιολόγοι επιμένουν πως το... τέλος είναι κοντά, πως ο πλανητής υπάρχει και ότι διέρχεται το ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια. Απλά, όπως ισχυρίζονται, δεν γίνεται διακριτός με τα συστήματα που διαθέτουμε, εκτός από μία συγκεκριμένη θέση στον Νότιο Πόλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου