Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

Δώρα Ζέμπερη: Το λάθος και η νέα φωτό του δολοφόνου που προκάλεσε αίσθηση




Πρόκειται για την ημερομηνία που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο κάμερας ασφαλείας του καταστήματος ηλεκτρικών ειδών της Ομόνοιας , που κατέγραψε τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη τη στιγμή που πουλούσε το κινητό της τηλέφωνο....


Στα πλάνα αναγράφεται η ημερομηνία ανάποδα 2017-10-17, δηλαδή μία μέρα πριν τη δολοφονία και ώρα 18.37. Το στοιχείο αυτό παρατήρησαν πολλοί τηλεθεατές που επικοινώνησαν με το «Τούνελ» και εύλογα αναρωτήθηκαν τι ισχύει στην πραγματικότητα.



Σύμφωνα με τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του καταστήματος που κατέθεσε στην Αστυνομία, η κάμερα ασφαλείας δεν ήταν συγχρονισμένη στη σωστή ημερομηνία και ώρα. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του δράστη όχι μόνο από το συγκεκριμένο βίντεο , αλλά συγκρίνοντας υλικό και από άλλες κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Αίσθηση προκάλεσε στους τηλεθεατές και η φωτογραφία –ντοκουμέντο που έφτασε στο «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου από φίλο της εκπομπής που έπεσε θύμα ληστείας του ίδιου. Σ΄αυτήν διακρίνεται καθαρά ο 58χρονος Μανώλης Εσσατζανιάν-Σοροπίδης σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκαταστήματος στο Μαρούσι, λίγες μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με θύμα την 32χρονη εφοριακό.

Το «Τούνελ» δημοσιοποιεί καθαρά την εικόνα του μετά τη διασταύρωση από την ΕΛ.ΑΣ ότι πρόκειται γι’ αυτόν.



anikolouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου