Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2017

Η ΝΔ είναι κοινωνικά ευαίσθητο κόμμα, σε περίπτωση που δεν γνωρίζατε




Όλες οι κοινωνικές ομάδες συμφωνούν σε αυτό

«Θαύματα» μπορούν να γίνουν σε έναν χρόνο, κατά τον οποίο η Νέα Δημοκρατία έγινε ένα κοινωνικά ευαίσθητο κόμμα. Αυτό αποκάλυψε ο Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του κατά την οποία υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει το έκτακτο επίδομα που διανέμει η κυβέρνηση, καθώς «ό,τι μπορεί να δίνει λίγο οξυγόνο δεν θα μπορεί να μην το ψηφίσει»....

Αυτή η συνειδητοποίηση και η εντυπωσιακή στροφή – κάποιος κακοπροαίρετος θα την ονόμαζε κωλοτούμπα – του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε μετά την περσινή καταψήφιση του έκτακτου επιδόματος στους συνταξιούχους, δείχνοντας ότι μέσα σε έναν χρόνο μπορεί να αποκτήσει κανείς κοινωνική συνείδηση.

Δείτε επίσης: «Γαλάζια» κωλοτούμπα με φόντο το κοινωνικό μέρισμα


«Θέλω να σας θυμίσω ότι εμείς είχαμε επιστρέψει το 50% στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα οποία κοροϊδεύει ο κ. Τσίπρας κι ο κ. Καμμένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Επίσης, οδήγησε σε αδιέξοδο τη ΔΕΗ και έρχεται τώρα και επιδοτεί τη ΔΕΗ για το κοινωνικό τιμολόγιο, ενώ θα έπρεπε να είχε ήδη εξυγιάνει τη ΔΕΗ. Εμείς καταθέσαμε τη δική μας πρόταση και είπαμε ότι πρέπει να δοθεί ενίσχυση στους μακροχρόνια εγγεγραμμένους ανέργους, να υπάρξει κλιμακωτή μείωση του ΕΝΦΙΑ προς τους συμπολίτες μας και το υπόλοιπο κομμάτι να πάει για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Εμείς θα ψηφίσουμε το έκτακτο επίδομα, καθώς αποτελεί μια ελάχιστη ανακούφιση στους πολίτες τους οποίους η κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε τραγικά αδιέξοδα. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κοινωνικά ευαίσθητο Κόμμα. Ό,τι μπορεί να δίνει λίγο οξυγόνο δεν θα μπορεί να μην το ψηφίσει», τόνισε σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1», ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου