Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2017

Με το βραβείο πολιτικού σθένους αναμένεται να τιμηθεί ο Τσίπρας στο Παρίσι



Ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί την Πέμπτη στο Παρίσι προκειμένου να βραβευθεί σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισιού και την επιθεώρηση Politique Internationale.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο πλαίσιο προγεύματος εργασίας ...με μέλη της πολιτικής επιθεώρησης, ο Πρωθυπουργός θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique).

Η βράβευση αυτή είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο άλλαξε και ορίστηκε για τις 23 Νοεμβρίου μόλις οριστικοποιήθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτν Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου.

Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί, η Άνγκελα Μέρκελ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συναντήσεις με Γάλλους επιχειρηματίες με επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.



Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/360685/me-to-vraveio-politikou-sthenous-anamenetai-na-timithei-o-tsipras-sto-parisi-/#ixzz4z6A0qUiO
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου