Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

Κεντροαριστερά: Ποιοι είναι οι νέοι της Γεννηματά...




Στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς, εκτός από τη μαζική συμμετοχή περισσότερων από...

210.000 πολιτών, ένα στοιχείο που φαίνεται να ξεχωρίζει είναι η ενασχόληση αρκετών νέων ανθρώπων.

Άλλωστε αυτό είναι και ένα από τα βασικά διακυβεύματα, η συνέχεια του χώρου της κεντροαριστεράς και η ανανέωση.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, από την αρχή προσπάθησε να στελεχώσει το επιτελείο της με νέους ανθρώπους. Κοινό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων είναι ότι προέρχονται από τη γενιά των τριαντάρηδων-σαραντάρηδων, έχουν δουλέψει, ο κάθε ένας στον τομέα του, καθώς έχουν και εμπειρία από πολιτική.

Παύλος Χρηστίδης

Ήδη από την ανάληψη των καθηκόντων της ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το 2015 η Φώφη Γεννηματά ανέθεσε το ρόλο του εκπροσώπου τύπου στον Παύλο Χρηστίδη, ο οποίος όπως φαίνεται μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια αποδείχθηκε επιτυχημένη επιλογή. Δικηγόρος στο επάγγελμα και προερχόμενος από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ της οποίας είναι και γραμματέας, ενωτικός και με δομημένο πολιτικό λόγο ο Παύλος Χρηστίδης αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Άγγελος Τόλκας

Γνωστός από τη θητεία του στην κυβέρνηση Παπανδρέου ο Άγγελος Τόλκας βρίσκεται στο στενό επιτελείο της κυρίας Γεννηματά. Έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δράση στην Ημαθία, στην οποία η υποψηφιότητα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ πήγε αρκετά καλά. Γνωρίζει καλά τα θέματα παιδείας και χαρακτηρίζεται από το μετριοπαθές ύφος του.

Αλέξανδρος Θεοδωράκος

Ο Αλέξανδρος Θεοδωράκος αποτελεί ακόμη μια παρόμοια περίπτωση. Είναι γνώστης ζητημάτων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και καινοτόμων εφαρμογών, κάτοχος MBA, προερχόμενος από την ΠΑΣΠ της οποίας διατέλεσε γραμματέας, ενώ ήταν υποψήφιος Βουλευτής της ΔΗΣΥ στη Βοιωτία.

Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος
Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, μέσω της επαγγελματικής του ιδιότητας ως σύμβουλος επικοινωνίας, βρίσκεται στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυρίας Γεννηματά αναλαμβάνοντας ζητήματα της καμπάνιας της. Είναι κάτοχος μεταπυτχιακού τίτλου Political Communication από το City University London και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Γρηγόρης Κατσίλας
Ο Γρηγόρης Κατσίλας είναι απόφοιτος της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάτοχος τίτλου Μεταπτυχιακών σπουδών στην Πληροφορική και εργάζεται ως Project Manager έργων Πληροφορικής Υγείας και έργων Διαχείρισης Αποβλήτων.

Χαραλαμπος Καρπούζος

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο Χαράλαμπος Καρπούζος, επιχειρηματίας και πρώην μέλος της Γραμματείας Νέων της ΓΣΕΕ. Είχε θέσει υποψηφιότητα στη Β' Αθήνας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Μανώλης Χριστοδουλάκης

O Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι υποψήφιος διδάκτωρ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Υγείας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Πολιτικών Επιστημών και Πολιτικής Οικονομίας από το London School of Economics, απόφοιτος Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου