Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

Ποια είναι η δικηγόρος που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα Εξάρχεια





Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά από τα επεισόδια μετά την πορεία μνήμης του Πολυτεχνείου είναι η κ. Αναστασία Τσουκαλά....

Η δικηγόρος που τραυματίσθηκε στο πόδι από φωτοβολίδα το Σάββατο το βράδυ, είναι στην μονάδα εντατικής θεραπείας, σε σοβαρή κατάστση και το επόμενο 48ωρο θεωρούν οι ιατροί του Ευαγγελισμού είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξελιξη της υγείας της

Η άτυχη γυναίκα χτυήθηκε από φωτοβολίδα ναυτικού τύπου η οποία δεν σβήνει αν δεν περάσει ο αρχικός χρόνος που είναι προγραμματισμένη.

Έτσι προκάλεσε εσωτερικά εγκαύματα ενώ μέσα στο πόδι της φέρεται να άνοιξε και το μικρό «αλεξίπτωτο» που έχουν αυτού του τύπου οι φωτοβολίδες.
Η τραυματίας είναι νομικός εκπρόσωπος γνωστών αντιεξουσιαστών και μάλιστα είχε συμμετάσχει σε συνεντεύξεις Τύπου προκειμένου να δοθούν εκπαιδευτικές άδειες σε αναρχικούς που η δράσης τους είχε συσχετισθεί παλαιότερα με την «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ή με ληστείες στο Βελβεντό κλπ.

Η κ.Τσουκαλά είναι και σύμβουλος του Υπουργείου Δημόσιας Ταξης (είχε διοριστεί το 2016 αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) του συγκεκριμένου υπουργείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου