Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2017

Σκουρλέτης: Αποζημιώσεις για τους πλημμυροπαθείς...



και αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων των πληγέντων...

Δείτε το βίντεο...


Τα αναγκαία βήματα που πρέπει να γίνουν για την ανακούφιση των πληγέντων και την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που...
δημιούργησαν οι καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, περιέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε υπό τον Πρωθυπουργό, καταγράφηκαν τα πρώτα προβλήματα και δόθηκαν οι απαραίτητες εντολές για να αντιμετωπιστούν σε πρώτη φάση τα προβλήματα, στέγασης, ηλεκτροδότησης και ύδρευσης. Διαβεβαίωσε επίσης ότι οι πληγέντες θα αποζημιωθούν, ενώ σύντομα και μεταξύ άλλων θα ανακοινωθεί η αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων των πληγέντων.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια, είναι να περάσουμε στην αναζήτηση αιτιών και ευθυνών για αυτή την τραγωδία», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι μεγάλη ευθύνη έχουν τα ημιτελή και κακοσχεδιασμένα έργα, πολλά εκ των οποίων έγιναν πρόχειρα απλά και μόνο για να απορροφήσουν κονδύλια.

Όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, απώτερος στόχος είναι η υλοποίηση ενός master plan συνολικά για τη Δυτική Αττική, με όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις, προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογες τραγωδίες στο μέλλον...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου