Τρίτη, Νοεμβρίου 21, 2017

Γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας...




«Πέρα από κάθε σύγχρονο οπλικό σύστημα, καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη της αποστολής και...
την επαύξηση της μαχητικής ικανότητας, παραμένει ο ανθρώπινος παράγοντας. Οι στυλοβάτες δεν είναι άλλοι από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Σε εσάς επενδύουμε και οφείλουμε να επενδύουμε στο μέλλον.
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσπαθεί να δώσει λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε εσείς που φυλάτε καθημερινά «Θερμοπύλες» σε ξηρά, θάλασσα και αέρα. Η μέριμνα για το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί κεντρική συνιστώσα της πολιτικής μας. Ήδη τα δυόμιση τελευταία χρόνια, με γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των στελεχών, έχουν αναληφθεί δράσεις για την εξέλιξη και σταδιοδρομία, τις μεταθέσεις, τη στέγαση, την υγειονομική περίθαλψη και τη στήριξη της στρατιωτικής οικογένειας.
Εμείς θα συνεχίσουμε τις πολυποίκιλες δράσεις μας, εντείνοντας τις προσπάθειές μας για να βιώνουν τα στελέχη μας και οι στρατευμένοι καλύτερες συνθήκες σε όλους τους τομείς».


Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

08:00 Επίσημη Έπαρση Εθνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
10:30 Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, παρουσία της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας.
11:30 Κατάθεση στεφάνου από την ΑΕ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.
17:10 Επίσημη Υποστολή Εθνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Παράλληλα, από 18 έως 22 Νοεμβρίου 2017, από 09:00 έως 22:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σταθμού ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Συντάγματος, θα λειτουργεί εικαστική έκθεση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με θέμα «Ελλάδα της Ψυχής μου», και με είσοδο ελεύθερη για το κοινό...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου