Τρίτη, Νοεμβρίου 21, 2017

Αυτή την ιστορία με τις «ιδεολογικές αρχές της ΝΔ» γιατί δεν την κάνετε πράξη αντί να την κάνετε βόλτα σε συνεντεύξεις; Με τον τηλεκήρυκα Γεωργιάδη και τον Σημίτη παρέα δεν πάτε πουθενά!

 
Ολ. Κεφαλογιάννη: Οι ιδεολογικές αρχές της ΝΔ δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση

«Οι ιδεολογικές αρχές της ΝΔ δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση, ούτε σε ζυγαριά πρόσκαιρης κομματικής επιτυχίας» υποστηρίζει, στη συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη προσθέτοντας ότι «μία ιδεολογική μετάλλαξη της ΝΔ θα ήταν συνταγή καταστροφής».

«Η ΝΔ είναι η παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού, η παράταξη που ιστορικά ανοίγει δρόμους για το μέλλον της Ελλάδας. Η αναφορά στη μεσαία τάξη έρχεται να εκφράσει την αγωνία όλων των συμπολιτών μας που ακούν τους κ.κ. Τσακαλώτο και Χουλιαράκη να λένε ανερυθρίαστα πως υπερφορολογούν από επιλογή τους συνεπείς και όσους δεν μπορούν να ξεφύγουν», υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Η αναφορά στη μεσαία τάξη απηχεί την ανάγκη η Ελλάδα να βασιστεί στις δικές της δυνάμεις προκειμένου να βγει από την κρίση. Και η κινητήριος δύναμη είναι, εκ των πραγμάτων, η μεσαία τάξη που σήμερα στενάζει κάτω από την πολιτική φόρων της κυβέρνησης».

Αναφερόμενη στο στόχο της αυτοδυναμίας η κυρία Κεφαλογιάννη σημείωσε: « Όσο η ΝΔ επιδιώκει να απευθυνθεί και να εκφράσει τα ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας, όσο προσπαθεί να κινητοποιήσει τους πολίτες που επιλέγουν την αποχή από την πολιτική, όσο διατυπώνει συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες προτάσεις, όσο τελικά επιχειρεί να οικοδομήσει ευρείες κοινωνικές συμμαχίες, τότε ναι, εκτιμώ ότι κάθε στόχος είναι εφικτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου