Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

«Όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση μου να κρατήσουν την όρεξή τους»





Ο Αυγενάκης «νομιμοποίησε» τα σενάρια αντικατάστασής του με το μήνυμά του προς το εσωτερικό της ΝΔ

Μπορεί η ΝΔ να έχει διαψεύσει τα σενάρια αντικατάστασης του γραμματέα της Πολιτικής της Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, ωστόσο ο ίδιος «νομιμοποίησε»... τη σχετική διακινούμενη φημολογία, στέλνοντας μήνυμα με αποδέκτες εκείνους που έχουν βάλει στο «μάτι» τη θέση του.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αυγενάκης σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, αναφέρθηκε στην υπόθεση σχετικά με τα περί συνομιλιών του με ποινικούς κρατούμενους, την οποία αποκάλυψε το «Documento» και οδήγησε στην παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.


Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση πυροδότησε σενάρια περί αντικατάστασής του, ένα εκ των οποίων έφερε το όνομα της Όλγας Κεφαλογιάννη. Τα σχετικά σενάρια διαψεύστηκαν με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, ωστόσο, ο γραμματέας της «γαλάζιας» Π.Ε τα επανέφερε στη συνέντευξή του με το μήνυμά του προς το εσωτερικό του κόμματος.


Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης στην εν λόγω συνέντευξη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάλεσε όσους ενδιαφέρονται για τη θέση του γραμματέα να κρατήσουν την όρεξή τους για μετά το 12ο τακτικό συνέδριο τον επόμενο χρόνο, όπως ορίζει το καταστατικό της ΝΔ.

Έτσι, μπορεί ο κ. Αυγενάκης να μην έχει αντικατασταθεί ακόμα, ωστόσο ο ίδιος -θελημένα ή μη- έδειξε έναν πιθανό χρονικό ορίζοντα για την «έξοδό» του από τη γραμματεία του κόμματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου