Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2017

Εννέα χρόνια φυλακή στον ποδοσφαιριστή Ρομπίνιο...


Κατηγορείται για βιασμό Αλβανίδας...

Πίσω από τα σίδερα θα κληθεί να περάσει τα επόμενα εννέα χρόνια της ζωής του ο Ρομπίνιο.

Αυτό τουλάχιστον αποφάσισε η...
ιταλική δικαιοσύνη, η οποία καταδίκασε τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή σε φυλάκιση για σεξουαλική επίθεση που έκανε σε 22χρονη σε κλαμπ του Μιλάνου, στις 22 Ιανουαρίου 2013, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μίλαν.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ο Ρομπίνιο δεν έδρασε μόνος του, αλλά με άλλους πέντε άνδρες, με θύμα μια νεαρή Αλβανίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ρομπίνιο είχε γνωρίσει την 22χρονη κοπέλα απ’ την Αλβανία νωρίτερα σε ένα εστιατόριο, στο οποίο βρισκόταν με τη σύζυγο και τα παιδιά του, ενώ ο βιασμός έγινε αργά το βράδυ στο κλαμπ και η καταγγελία αρκετούς μήνες αργότερα!

«Σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του Ρομπίνιο και όσα συνέβησαν πριν από μερικά χρόνια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πελάτης μου έχει ήδη υπερασπιστεί τον εαυτό του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό» δήλωσε ο μάνατζέρ του.

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής δηλώνει στεναχωρημένος και θυμωμένος, απ’ τη Βραζιλία στην οποία βρίσκεται, καθώς ο 33άχρονος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψή του, όμως η δικαστής δεν προέβη στην έκδοση εντάλματος συλλήψεως, καθώς ο παίκτης έχει λευκό ποινικό μητρώο. Ταυτόχρονα, ο Ρομπίνιο δεν πρόκειται να οδηγηθεί στη φυλακή καθώς η ποινή είναι εφέσιμη, κάτι που σημαίνει -ουσιαστικά- πως θα γίνουν αρκετές δίκες ακόμη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο βραζιλιάνος άσος είχε κατηγορηθεί για βιασμό και το 2009, όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο αθωώθηκε.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έγινε διάσημος όταν ο Πελέ τον έχρισε διάδοχό του, φημίζεται για τα «άγρια» ξενύχτια του και, εν γένει, τα καμώματά του.

Το 2008, η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Ο Globo» ανέφερε ότι, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, όπου μετείχε παρέα με τον Ροναλντίνιο, πανηγυρίζοντας μια νίκη της Εθνικής Βραζιλίας επί του Εκουαδόρ, ζήτησε από έναν φύλακα ούτε ένα ούτε δύο, αλλά… 40 προφυλακτικά!

Οταν το 2005 μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης, τιμωρήθηκε από τον τότε τεχνικό διευθυντή της «Βασίλισσας», Πρέντρανγκ Μιγιάτοβιτς, επειδή πήγε στην προπόνηση μυρίζοντας αλκοόλ, ενώ τα ξενύχτια του στα ακριβά πριβέ κλαμπ της Μαδρίτης παρέα με τον Ρονάλντο ήταν κοινό μυστικό στην ισπανική πρωτεύουσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου