Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

Τα 101α γενέθλιά του γιόρτασε ο αειθαλής Κερκ Ντάγκλας





Το πνεύμα του Σπάρτακου - θυμόμαστε την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ στην οποία πρωταγωνιστούσε - εξακολουθεί να ζει μέσα του και ο υπεραιωνόβιος, πλέον, Κερκ Ντάγκλας γιόρτασε προ ημερών τα 101α γενέθλιά του....

Σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο γιος του, ο Μάικλ, πήρε αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με τον πατέρα του αυτήν τη μέρα, και μετά γύρισε πίσω αεροπορικώς γιατί το μεγαλύτερο παιδί του, ο Κάμερον πρόκειται όπου νάναι να τον κάνει παππού - και τον Κέρκ, προπάππο - μιας και περιμένει ένα κοριτσάκι.

Βότκα μόνο για μια ημέρα για τον υπεραιωνόβιο Κερκ Ντάγκλας
101 κεράκια για τον Κερκ Ντάγκλας  


 Διαβάζουμε στο «Deadline» ότι η νύφη του Κερκ, η Κάθριν Ζέτα-Τζοουνς, δεν μπορούσε να είναι παρούσα στο σπίτι του πενθερού της στο Μπέρβερλι Χιλς, αλλά στο FaceTime του τραγούδησε «Happy Birthday». δεν μπορούσε να είναι παρούσα στο σπίτι του πενθερού της στο Μπέρβερλι Χιλς, αλλά στο FaceTime του τραγούδησε «Happy Birthday».

Ο άλλος γιος του Κερκ, ο Τζόελ, ήρθε οδηγώντας από την έρημο και φωτογραφήθηκε με τον πατέρα του και τον αδελφό του. Βεβαίως ήταν εκεί η Αν, η σύζυγος του Κερκ, αλλά και η σε λίγο 25χρονη εγγονή του, η Κέλσι Ντάγκλας (η τελευταία από τη φατρία των Ντάγκλας που ακολούθησε το καλλιτεχνικό μονοπάτι του μεγάλου - Μεγάλου, για να είμαστε δίκαιοι - Κερκ).
Michael Douglas
τη Δευτέρα
My brother Joel and I attend a family celebration for Kirk's 101st birthday on Saturday. At 101 Dad is a true amazement and a great time was had by all.
Φωτογραφία του χρήστη Michael Douglas.
Φωτογραφία του χρήστη Michael Douglas.
Φωτογραφία του χρήστη Michael Douglas.
Φωτογραφία του χρήστη Michael Douglas.
Ίσως ο πιο σημαντικός καλεσμένος ήταν ο καρδιολόγος του Κερκ, ο δρ. Π.Κ. Σαχ, ο οποίος κατά παράδοση σε αυτές τις ετήσιες γιορτινές συγκεντρώσεις φέρνει ένα μπουκάλι βότκα για να κεράσει τον «Σπάρτακο» το ένα και μοναδικό ποτό που του επιτρέπει μια φορά το χρόνο.

Όλοι ευχήθηκαν - και υποσχέθηκαν - να είναι πάλι εκεί του χρόνου για να γιορτάσουν μαζί τα 102α γενέθλια του αειθαλή πάτερ-φαμίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου