Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2017

Αυτή είναι η μάνα "διάβολος" με το αγγελικό πρόσωπο - Έπνιξε την κόρη της και έσφαξε τον γιο της - ΦΩΤΟ




Μια σύγχρονη "Μήδεια" συνέλαβαν οι αρχές της Λομβαρδίας στην βόρεια Ιταλία. Πρόκειται για την 38χρονη Antonella Barbieri, σύζυγο του πρώην διεθνή παίκτη ράγκμπι Andrea Benatti.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη έπνιξε τη 2χρονη κορούλα τους Kim με μαξιλάρι, έσφαξε τον 5χρονο γιο τους Lorenzo Zeus και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, μαχαιρώνοντας τον εαυτό της στο στομάχι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η γυναίκα σκότωσε την κόρη της στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Suzzara της Λομβαρδίας. Στη συνέχεια λέγεται ότι πήρε τον γιο της με το αυτοκίνητο και τον μαχαίρωσε με ένα κουζινομάχαιρο.

Η Barbieri ήταν γνωστό ότι υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα και μετά από αυτό εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Η 38χρονη αναμένεται να κατηγορηθεί για το διπλό φονικό μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.


«Έκανα κάτι κακό και θέλω να πεθάνω» έλεγε στους διασώστες προσπαθώντας να αρνηθεί τη βοήθεια.

Ο σύζυγός της έπαιζε ράγκμπι στην εθνική Ιταλίας μέχρι το 2011 που συνταξιοδοτήθηκε με πρόβλημα στα μάτια. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση όταν άκουσε τι είχε συμβεί.



Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου