Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2017

Σύγκρουση των Τιτάνων της πολιτικής, Σπυράκη – Κυρανάκη, για τα μάτια του Μητσοτάκη. Τι ζούμε Θεέ μου!

 





Ένα μεγαλοπρεπές πολιτικό άδειασμα στον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου τον μέγιστο Κώστα Κυρανάκη, επεφύλαξε η Πασοκτζού Μαρία Σπυράκη, προφανώς μετά από σχετικές κατευθυντήριες γραμμές που έδωσε ο ίδιος ο σημερινός πρόεδρος της μεταλλαγμένης Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η έμπειρη δημοσιογράφος του MEGA και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επί Σαμαρά, που, από τη στιγμή κατά την οποία ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, έχει βελτιώσει ουσιαστικά και ποιοτικά, τον πολιτικό λόγο αλλά και τα πολιτικά επιχειρήματα του κόμματος, ήταν καλεσμένη του Τάκη Χατζή στην εκπομπή “Ακραίως” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, και από τις πρώτες κιόλας τοποθετήσεις της, έσπευσε να αποκηρύξει όσα φέρεται να δήλωσε πρόσφατα ο Κώστας Κυρανάκης περί ανάγκης “αποστρατείας” της προηγούμενης γενιάς στελεχών, μεταξύ των οποίων και της Ντόρας Μπακογιάννη. Μια τοποθέτηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης.

Η Μαρία Σπυράκη ξεκαθάρισε ότι, όσα φέρεται να έχει πει ο αναπληρωτής της, εκφράζουν τον ίδιο… και μόνο, υποβάθμισε δηλαδή τις θέσεις που διατύπωσε ο Κώστας Κυρανάκης, σε επίπεδο καθαρά προσωπικών απόψεων, ενώ μετέφερε εμμέσως και τη δυσφορία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας συγκεκριμένα όσα κατά καιρούς έχει πει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που έρχονται σε αντίθεση με τις θέσεις Κυρανάκη.

Ο Τάκης Χατζής από την πλευρά του, έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό από τον σημερινό αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πέρασε στο παρελθόν από αρκετές θέσεις της νεολαίας του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου