Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2017

«Εισβολή» Μεγαλοοικονόμου στο γραφείο του Λεβέντη - Κατήγγειλε «φλερτ» Ένωσης Κεντρώων και ΝΔ




ΒΙΝΤΕΟ....

Αφορμή για τα «νεύρα» της ανεξάρτητης βουλευτού ήταν η παρουσία του εκπροσώπου της Ενωσης Κεντρώων στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που εκείνη το εξέλαβε ως πρόθεση του Μάριου Λεβέντη, να κατέβει στις εκλογές με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας...


«Δεν έχουν τσίπα, τους έβρισα», εξήγησε μετά στους εμβρόντητους δημοσιογράφους που είχαν ακούσει τις φωνές και είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Ενωσης Κεντρώων. «Κάνει τεμενάδες στον Μητσοτάκη και εξευτελίζει τους βουλευτές», πρόσθεσε. Και όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν γιατί διαμαρτύρεται, αφού έχει διαγραφεί και αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων, η κυρία Μεγαλοοικονόμου διευκρίνισε: Ναι έχω διαγραφεί...αλλά το πονάω το κόμμα.




Μαινόμενη μπήκε στο γραφείο του Βασίλη Λεβέντη η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ψάχνοντας τον πρόεδρο του κόμματος να του ψάλλει ένα χεράκι. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απουσίαζε εκείνη την ώρα από το γραφείο του δεν στάθηκε ικανό να κατευνάσει τις άγριες διαθέσεις της ανεξάρτητης βουλευτού.




«Εγώ θα αποκαλύψω πως πουλάει τους βουλευτές του», «δεν έχει μπέσα, ντροπή», «δεν έχεις τσίπα πουλάς τους βουλευτές σου για μια έδρα στη ΝΔ», ήταν μερικά μόνο από τα λόγια της Μεγαλοοικονόμου. Η ανεξάρτητη βουλευτής εξερχόμενη του γραφείου του Βασίλη Λεβέντη μίλησε στους δημοσιογράφους για τον θυμό που αισθάνεται κατά του γιού του Βασίλη Λεβέντη, βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων και αντιπροέδρου της Βουλής, Μάριου Γεωργιάδη, εστιάζοντας στην στάση του στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ και συγκεκριμένα τα φιλικά ενσταντανέ που είχε με την νέα γενιά των «γαλάζιων» βουλευτών. Αυτό κατά την ίδια ερμηνεύεται ως προάγγελος συνεργασιών των δυο κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου