Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2017

Έστειλαν πρόσκληση για το συνέδριο της ΝΔ στην Παπακώστα… κατά λάθος




Έκαστος στο είδος του και η Πειραιώς στις... γκάφες


Τη «μαγική» συνταγή να μονοπωλούν με αρνητικό τρόπο τις παραπολιτικές στήλες έχουν βρει στην Πειραιώς, κρίνοντας τουλάχιστον από ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη διαγραφείσα από τη ΝΔ βουλευτή, Κατερίνα Παπακώστα....


Αναλυτικότερα, η κ. Παπακώστα δέχτηκε προ ολίγων ημερών στο email της μια πρόσκληση για το συνέδριο της ΝΔ, ενώ παράλληλα της ζητήθηκε να εγγραφεί ως ομιλήτρια σε κάποια από τις θεματικές ενότητές του.

Η ανεξάρτητη βουλευτής απευθύνθηκε γραπτώς στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και στον γραμματέα της «γαλάζιας» Κ.Ο Κώστα Τσιάρα σχετικά με την πρόσκληση, λαμβάνοντας ωστόσο την απάντηση ότι η αποστολή έγινε… κατά λάθος, καθώς δεν είχε διαγραφεί από την ηλεκτρονική λίστα των βουλευτών της Πειραιώς.


Όπως μετέδωσε μάλιστα το dikaiologitika.gr, λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα έλαβε τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ, το οποίο την ενημέρωσε πως αν και έχει διαγραφεί από μέλος της «γαλάζιας» Κ.Ο, δεν έχει διαγραφεί από μέλος του κόμματος. Ως εκ τούτου μπορεί να παρευρεθεί στο συνέδριο ως παρατηρήτρια.

«Το σκέφτομαι σοβαρά να παρευρεθώ, ωστόσο την τελική απόφαση μου θα την ανακοινώσω τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο κ. Παπακώστα, μιλώντας στο dikaiologitika.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου