Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2017

Η Ντόρα υποτάχθηκε στους νόμους της «Οικογένειας» και της καρέκλας

 bakogianni-mitsotakis Πολλή φασαρία για το τίποτα. Οι Ντορικοί έπαιρναν αγανακτισμένοι απ όλη την Ελλάδα στα κεντρικά του κόμματος (Μητσοτάκη), για να διατυπώσουν την δυσαρέσκειά τους για την καρατόμηση της αρχηγού τους.

Όποιος συνομιλούσε με το περιβάλλον της Ντόρας είχε την οσμή της λύπης και της περίσκεψης για αυτό το κακό που τους βρήκε. Όχι ότι δεν το περίμεναν, αλλά να, ο αδερφός το έκανε σε χρόνο μη ελεγχόμενο. Αλλά και πάλι μικρό το κακό.
Αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα, μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών Μαρέβας – Ντόρας με την «καλή» πάντα πρόθεση του Κυριάκου, να ξεμπερδεύει με την αδερφή του. Ουδεμία σχέση έχει το γεγονός ότι η Ντόρα δήθεν στήριξε Μεϊμαράκη. Η Ντόρα ΔΕΝ στήριξε Μεϊμαράκη, αλλά δεν είναι του παρόντος.
Πάμε όμως στην ουσία και τα συμπεράσματα αυτής της οικογενειακής τραγωδίας που «συγκλονίζει» την Ελλάδα, μαζί με τα συσσίτια, τους εκατομμύρια ανέργους, τις αυτοκτονίες, τους συνταξιούχους που λιμοκτονούν, τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία, τους μετανάστες που έχουν στήσει γκέτο σε όλη τη χώρα και πολλά άλλα:
  1. Τα μυστικά της αγίας οικογένειας είναι πολλά για να πάρει κάποιος απόφαση για εσωτερική ρήξη. Οι καραμπόλες θα είναι τόσες πολλές και τόσο μεγάλες που το ξεκάρφωμα δεν θα έχει πολιτικό προηγούμενο. Ας θυμηθούμε τη δικαστική διαμάχη της Μαίης Ζαννή με τον Κώστα Μπακογιάννη όπου στη δικογραφία (για τα έξοδα του παιδιού τους) αναφέρονταν σημεία και τέρατα για την «οικογένεια» και τις διασυνδέσεις της με την «επιχειρηματική» κοινότητα, προκειμένου να απαιτηθούν από τoν ανιψιό του σημερινού Προέδρου ΝΔ τα νόμιμα για την ανατροφή του παιδιού τους.
  2. Η Ντόρα Μπακογιάννη γνωρίζει πως οποιαδήποτε κόντρα κορυφής με τον αδερφό της θα είχε αρνητικές συνέπειες για τον υιό της, γιατί θα αναδείκνυε το μέγεθος της τοξικότητας αυτού του τζακιού και θα έθετε ακόμη περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα έλυνε.
  3. Η Ντόρα Μπακογιάννη προσβλέπει σε μία πολιτική θέση εκτός Ελλάδας. Ήξερε πως έτσι κι αλλιώς, δεν θα γινόταν υπουργός του αδερφού της και η ίδια δεν το ήθελε. Θα ήταν (και) μία ταπείνωση να λογοδοτεί στον αδερφό της για τις υπουργικές της επιδόσεις. Απλά της έκοψε τα φτερά για την Α’ Αθηνών όπου κι εκεί ίσως κερδίσει τελικά περισσότερες συμπάθειες.
  4. Η Ντόρα Μπακογιάννη ως πολιτικό ον με υψηλά αισθητήρια, αντιλαμβάνεται τον ολισθηρό (Σημιτικό – Σαμαρικό) δρόμο του αδερφού της. Αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει κάποιο ρεύμα νίκης παρά μόνο αγανάκτησης για το ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, για την πολύ πιθανή περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης χάσει τις εκλογές ή τις κερδίσει με μικρή διαφορά, θα τεθεί θέμα ηγεσίας ή πρωθυπουργίας με κοινή αποδοχή αντίστοιχα και εκεί η μετριοπαθής Ντόρα χτίζει τις ελπίδες της.
  5. Στο μυαλό της Ντόρας Μπακογιάννη υπάρχει πάντα και το σενάριο της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Γιατί όχι. Επιτέλους, κάποιος κορυφαίος τίτλος!
Εν κατακλείδι:
Η Ντόρα δεν θα κουνηθεί. Δεν θα επαναστατήσει. Έχει τα δικά της προσωπικά σχέδια. Απέναντί της δεν έχει τον Σαμαρά. Αλλά τον ίδιο της τον εαυτό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως παρουσιάζεται στο δημόσιο διάλογο, επιρρεπής στις γκάφες και εμμονικός στο να καταβροχθίζει αντιπάλους είναι ένα δημιούργημα αυτής της αγίας οικογένειας. Είναι τέκνο της κακιάς πλευράς του Μητσοτακισμού.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου