Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2017

Δημήτρης Καβαδέλλας: Ο βουλευτής... Ωραία Κοιμωμένη...






ΦΩΤΟ...

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, γνωστός ως «ο βουλευτής με την Porsche» πήρε για ώρα τον υπνάκο του στα έδρανα αδιαφορώντας για τα...

όσα συνέβαιναν γύρω του…

Το απίστευτο αυτό περιστατικό που δημοσιεύει το protothema.gr συνέβη πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα Αθανάσιος Τσαλδάρης στον δεύτερο όροφο της Βουλής των Ελλήνων κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ίδρυση ενεργειακών κοινοτήτων για την παραγωγή ενεργειακής αειφορίας, παραγωγή, αποθήκευση, ιδιοκατανάλωση, διανομή, προμήθεια ενέργειας.


Η επιτροπή του υπουργείου Ανάπτυξης της Βουλής παρόντος του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργου Σταθάκη και εισηγητών όλων των πολιτικών κομμάτων, συζήτησαν με τους αρμόδιους φορείς, ΡΑΕ, Greenpace, Δήμοι, Περιφέρειες, ΔΕΗ, Φωτοβολταϊκά κλπ τις λεπτομέρειες του νομοσχεδίου, γεγονός που απ’ ότι φάνηκε δεν κέντρισε και πολύ το ενδιαφέρον του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας έμοιαζε ξενυχτισμένος, κουρασμένος και φανερά βαριεστημένος, είπε στο protothema «πηγή» μέσα από το Κοινοβούλιο.

Μάλιστα όταν ξεκίνησε η συζήτηση, εκείνος προτίμησε να καθίσει μόνος του στη «γαλαρία» της αίθουσας και σε σημείο που νόμιζε ότι μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Για να μην γίνει δε αντιληπτός από τους υπόλοιπους φόρεσε γυαλιά ηλίου και έγειρε στην καρέκλα του σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό.

Όταν ξύπνησε φρέσκος-φρέσκος κι έπειτα από αρκετή ώρα, συνειδητοποίησε ότι δεν τον χωράει άλλο αυτή η αίθουσα και εγκατέλειψε ..


πηγη protothema.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου