Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2017

Παπατζιλίκι: Ο Αυγενάκης έσκισε στην Κρήτη – ότι να ‘ναι

 avgenakis-newpost-krhth.jpg

Την ώρα που η ΝΔ πάτωσε πανελλαδικά σε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα σε όλους τους επαγγελματικούς φορείς οι Παπάτζες της είδησης έδωσαν το παρακάτω:

Αναβαθμισμένη και ανανεωμένη φαίνεται να είναι η κομματική Οργάνωση της ΝΔ στην Κρήτη. Όπως τόνιζαν γαλάζια στελέχη, κατάφεραν σημαντικές επιτυχίες στις εκλογές των επαγγελματικών συλλόγων σε τοπικό επίπεδο. Πρωτιά της παράταξης ΔΚΜ στο ΤΕΕ Αν. Κρήτης, πρωτιά στη παράταξη της ΔΗΚΙΟ Οικονομικό Επιμελητήριο Ηρακλείου-Λασιθίου, ενώ ακολούθησε η σημαντική επιτυχία πολλών μελών Δικηγόρων στο Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου.
Πρόσφατη μεγάλη επιτυχία, ήταν οι εκλογές στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο και η καταγραφή υψηλότατου ποσοστού της παράταξης του Μήνα Μελισσείδη που στηρίχτηκε από πολλά στελέχη της ΝΔ. Τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά της ΝΔ στο Ηράκλειο, σε όλες τις μέχρι τώρα εκλογικές διαδικασίες, είναι πρωτόγνωρα και δίνουν μήνυμα αισιοδοξίας κι ελπίδας στην γαλάζια οργάνωση, καθώς πολλά νέα πρόσωπα συμμετέχουν ενεργά και δίνουν τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα.
Κι όλα αυτά έρχονται να «κλειδώσουν» με ένα ποτήρι ρακί σε καζάνι στον Άγιο Μύρωνα όπως πληροφορείται το newpost.gr. Με πρωτοβουλία φίλων του Λευτέρη Αυγενάκη θα μαζευτούν όλοι την Κυριακή σε καζάνι στο όμορφο χωριό του Μαλεβιζίου, στον Άγιο Μύρωνα, με την παρουσία βεβαίως του Γραμματέα της Π.Ε., που θεωρείται και ο «υποκινητής» όλης αυτής της υπερ-δραστηριοποίησης του κόμματος σε επίπεδο επικράτειας και σε επίπεδο Ηρακλείου.
Όπως αναφέρουν και παλιότερα στελέχη από την Κρήτη που έζησαν ανάλογες καταστάσεις το 1989-90 κάτω από διαφορετικές καταστάσεις και φυσικά πολλές και σκληρές εντάσεις, ο κ. Αυγενάκης, είναι και ο ενορχηστρωτής αυτής της πρωτόγνωρης εικόνας για την τοπική ΝΔ. Και όλα αυτά, μια μόλις εβδομάδα πριν από το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ, με τα στελέχη του κόμματος να θεωρούν το 2018, χρονιά εκλογών.

Μπράβο Λευτέρη! το απογείωσες το κόμμα! τέτοια είχε να ζήσει η ΝΔ μόνο με Κωνσταντίνο Μητσοτάκη όπως λέει και το περισπούδαστο ρεπορτάζ!!! Έξυπνο, ένας Μητσοτάκης συγκρίνεται μόνο με ένα Μητσοτάκη. Είδηση για γίδια…

Ερώτηση: αυτό το ρεπορτάζ ποιος το έγραψε; το newpost ή το έδωσε το γραφείο του Αυγενάκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου