Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

Nεότερη ενημέρωση για Πόλα Ρούπα και Ν. Μαζιώτη...




athens.indymedia.org

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

14 Δεκέμβρη 2017

Μέχρι στιγμής και οι δυο πολιτικοί κρατούμενοι - απεργοί πείνας βρίσκονται...

στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Αρνούνται οποιαδήποτε ιατρική πράξη καθώς και οποιαδήποτε εξέταση. Ο Νίκος Μαζιώτης έχει ''καταπέσει'' σωματικά και σε επικοινωνία τηλεφωνική που είχαμε μας ενημέρωσε ότι μετά δυσκολίας σηκώνεται.
Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την ικανοποίηση του αιτήματος ώστε ο Νίκος Μαζιώτης να βγει από την απομόνωση καθώς και για την απόσυρση συνολικά του άρθρου 11 για τις φυλακές τύπου Γ΄, και της φασιστικής έμπνευσης νέου σωφρονιστικού κώδικα.
Συνεχίζουν ανυποχώρητα την απεργία πείνας μέχρι τέλους αρνούμενοι στην πράξη την ακούσια νοσηλεία.

Ενημερώσαμε τους συντρόφους για τις κινήσεις έμπρακτης αλληλεγγύης από επαρχία - Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισσα, Καρδίτα, Κομοτηνή, Βόλο κλπ - και τους τρόπους που αυτή η αλληλεγγύη εκδηλώνεται (κείμενα- μικροφωνική- πορείες - καταλήψεις σε site, ΜΜΕ, κομματικά γραφεία Σύριζα, εμπρηστικές κλπ).

Καλή δύναμη σε όλους τους συντρόφους/ισσες!

Στην Αθήνα, το Σάββατο 16/12/17, στις 16:00 θα γίνει μικροφωνική στο Μοναστηράκι και στην συνέχεια ΠΟΡΕΙΑ που διοργανώνεται από την Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Αγώνα των Κρατουμένων ενάντια στο νέο σωφρονιστικό.

Καλούμε τους συντρόφους/ισσες, πολιτικές συλλογικότητες, στέκια, καταλήψεις, συνελεύσεις κλπ, να στηρίζουν με τη συμμετοχή τους την πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου