Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2017

Η δημοσιογράφος που αποκάλυψε ότι η Βρετανία θα γυρίσει στην… στερλίνα (!!) έβαλε τη ναζιστική προπαγάνδα στην ΕΡΤ olympiada



Η γυναίκα που αποκάλεσε «πρωθυπουργό» τον Γιώργο Παπανδρέου πριν από τις εκλογές του 2009!
Η κυρία Βάλια Πετούρη στην ΕΡΤ πριν από λίγο έκανε ένα πρωτοφανές ατόπημα χρησιμοποιώντας το hoax που διέδωσαν ναζιστικά απόβλητα περί της «γλώσσας του σώματος» για να κάνει ανάλυση στην ΕΡΤ!
Με προφανή στόχο φυσικά, να μειώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως κάνουν τις τελευταίες ώρες νεοναζιστικά και βαθιά σημιτικά sites. Περιττεύει να εξηγήσουμε στην κυρία Πετούρη όπως και στα περιτρίμματα του Σημίτη και της «σοβαρής χρυσής αυγής» ότι το χαστούκι που έριξε ο Παυλόπουλος με την κανονική γλώσσα που χρησιμοποίησε έναντι του Ερντογάν ήταν ιστορικό και έφερε την καταιγίδα αντιδράσεων για πρώτη φορά από ολόκληρη την Δύση. Η οποία με αυτόν τον τρόπο υπερθεμάτισε τις εθνικές μας θέσεις πάλι για πρώτη φορά.
Η θλίψη των εμπνευστών των Ιμίων, του ΕΛΙΑΜΕΠ, της παράδοσης Οτσαλάν και της συνδιαχειρισης του Αιγαίου, είναι λογικό να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν. Ας πάνε στον Άγιο Δομήνικο με τον Ιλιτζαλί του Survivor που εγγυήθηκε στον Ερντογάν ότι η συνέντευξη στον Παπαχελά θα έμενε αναπάντητη… Απαντήθηκε εντέλει εκκωφαντικά, από τον Προκόπη Παυλόπουλο και σύσσωμη την Δύση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου