Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2018

Ο Τραμπ έχει κρυφή ερωμένη την 29χρονη καλλονή Χόουπ Χικς;




Οργιάζουν οι φήμες ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εξωσυζυγική σχέση με τη διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Οργιάζουν οι φήμες στις ΗΠΑ ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ , εκτός από την «Πρώτη Κυρία», Μελάνια έχει «ανάρμοστη σχέση» με την Χόουπ Χικς, την επικεφαλής σε θέματα επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο και κολλητή φίλη της κόρης του Ιβάνκα. ....

Τη φήμη αυτή φρόντισε να διαρρεύσει ο Μάικλ Γουλφ,συγγραφέας του βιβλίου "Fire and Fury: Inside the Trump White House" σε συνέντευξή του στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή "Real Time" με τον Μπιλ Μάχερ.

«Πείτε μου κάτι, που δεν έχουν ακόμη εντοπίσει οι άνθρωποι στο βιβλίο σας», τον ρώτησε ο Μαχερ.

«Υπάρχει κάτι, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω ξεκάθαρα γιατί είναι εκρηκτικό και δεν έχω την τελική απόδειξη», απάντησε μ’ ένα αινιγματικό χαμόγελο ο δημοσιογράφος-συγγραφέας.

Ο Μαχερ ρώτησε «Πρόκειται για γυναικοδουλειά;»

«Ναι», είπε ο Γουλφ και, αναφερόμενος στο σκάνδαλο Λεβίνσκι, τον ερωτικό δεσμό δηλαδή της νεαρής μαθητευόμενης στο Λευκό Οίκο με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και τον διαβόητο λεκέ στο φουστάνι της, πρόσθεσε: «Αλλά δεν είχα το μπλε φόρεμα».

«Πρόκειται για κάποια που γ@..ει τώρα;», ρώτησε ο Μαχερ.

«Ναι. Απλά πρέπει να το εντοπίσεις. Βρίσκεται προς το τέλος του βιβλίου. Θα το καταλάβεις όταν διαβάσεις τη σχετική παράγραφο. Θα πεις: “εύρηκα”».
Το επίμαχο απόσπασμα του βιβλίου

Η παράγραφος, στην οποία παραπέμπει προς αναζήτηση ο Γουλφ, προφανώς είναι αυτή που περιέχεται στο 19ο κεφάλαιο και συγκεκριμένα στη σελίδα 259 του βιβλίου του, όπου γίνεται λόγος για την εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ στη σύνοδο G-20 στο Αμβούργο και στην αποκάλυψη το ίδιο διάστημα της συνάντησης που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ με μια ρωσίδα δικηγόρο στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στον ουρανοξύστη του πατέρα του στο Μανχάταν.

«Στη διάρκεια των επόμενων 72 ωρών ο Τραμπ κι ο κύκλος των εμπίστων του απέκλεισαν ολόκληρη την ομάδα των κορυφαίων συμβούλων που παρακολουθούσαν με έκπληξη τις ενέργειές του. Κι εδώ είναι που άρχισε να θεωρείται αφύσικη κι ανησυχητική η σχέση ανάμεσα στον Πρόεδρο και την Χόουπ Χικς, μια σχέση η οποία επί μακρόν διάστημα θεωρείτο συνεργασία εμπιστοσύνης ανάμεσα στον ηλικιωμένο πολιτικό και την αξιόπιστη νεαρή γυναίκα. Με την απόλυτη αφοσίωσή της και στην προσπάθειά της να τον δικαιώνει [η Χικς], ο άνθρωπός του για τα ΜΜΕ, του έδινε το πράσινο φως για την αφιλτράριστη συμπεριφορά του. Οι παρορμήσεις και οι σκέψεις του - μη επεξεργασμένες, ανεξέλεγκτες και χωρίς κανείς να τις αμφισβητεί- έβγαιναν μέσω της Χικς προς τα έξω, χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση με τους συμβούλους του στο Λευκό Οίκο. “Το πρόβλημα δεν είναι το Twitter, αλλά η Χόουπ”, είπε ένας από τους συνεργάτες στη διεύθυνση επικοινωνίας [του Λευκού Οίκου]».

Σε κάποιο άλλο σημείο ο Γουλφ γράφει για την 29χρονη: «Η Χόουπ Χικς προβιβάστηκε σε επικεφαλής επικοινωνιακής στρατηγικής κι όπως πάντα είχε μόνον έναν πελάτη-τον πρόεδρο».
Ποια ειναι η Χικς

Η Χικς είχε εργαστεί για ένα «φεγγάρι» ως μοντέλο και η γνωριμία της με τον Τραμπ και την κόρη του Ιβάνκα ξεκινά από το 2014. Η 29χρονη Αμερικανίδα έχει και διαμέρισμα στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Από το καλοκαίρι του 2017, η Χίκς είχε τύχη βουνό αναλαμβάνοντας διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ. Τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει υπεύθυνη επικοινωνίας στην συλλογή ενδυμάτων και αξεσουάρ που έχουν την υπογραφή της Ιβάνκα, της αγαπημένης κόρης του Τραμπ.

Για τη δουλειά που προσφέρει στον Λευκό Οίκο, η Χικς πληρώνεται αδρά. Βάζει στο πορτοφόλι της το ποσό των 179.700 δολαρίων ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου